5 motorrijders dit paasweekend overleden

Status
Niet open voor verdere reacties.

NapO

MF veteraan
25 jun 2001
13.763
134
A.
dit is ongelovelijk...en heel triest...

mijn condoleances aan de nabestaanden...

Motorrijders

Tijdens het paasweekeinde zijn zeker vijf motorrijders om het leven gekomen. Vrijdagmiddag raakte een 30-jarige motorrijder in de berm, verloor de controle over zijn motor en belandde in een sloot. Zondagmiddag is een motorrijder (26) uit Genemuiden bij het Friese Sondel gedood. Een 18-jarige automobilist uit Baarlo stak de weg over, maar zag daarbij de Genemuider niet. De 26-jarige man was op slag dood.

Maandag verongelukte een 50-jarige motorrijder uit het Limburgse Montfort in zijn woonplaats. Een tegemoetkomende automobilist reed hem aan bij het linksaf slaan. In Uddel overleed een 31-jarige motorrijder uit Beekbergen. Het slachtoffer reed in een groepje van vijf motoren. Tijdens een gezamenlijke inhaalmanoeuvre raakte de man de achterkant van de motor voor hem en kwam ten val. Een tegemoetkomende automobilist overreed de motorrijder.

In Neerpelt in Belgisch-Limburg is maandag een 26-jarige motorrijder uit Someren verongelukt. Hij overleed na een aanrijding met een auto op een kruispunt.
 

rvh

MF veteraan
28 nov 2001
10.119
7.706
Ergens in Zuid-Holland
Denk dat dit soort dingen niet vaak genoeg verteld kunnen worden. Het is en blijft gevaarlijk. Is het niet omdat je jezelf niet in de hand hebt, dan zijn het wel auto's die jou niet zien. Ik weet het, het is niet leuk om te lezen, maar dit zet je toch aan het denken. Mede door dat soort berichten ben ik toch wat meer na gaan denken over oa. de functie van beschermende kleding. Terwijl ik ook wel eens zoiets heb gehad van 'waarom?'.
 

Skoezie

MF veteraan
21 mei 2001
7.367
1
Assen
Is wel erg kut natuurlijk, maar moet je niet teveel bij gaan nadenken. Anders stap jezelf nooit weer op dat ding. '(
 

Ralfie

MF veteraan
10 jan 2002
13.458
118
Inderdaad erg beroerd, maar er zijn ook 13 automobilisten omgekomen. Dan ook maar nooit meer in de auto?
Blijven uitkijken, helemaal als het zo druk is, en gewoon je rijstijl aanpassen aan de omstandigheden...
 

HELLdesker

MF veteraan
19 mei 2001
5.402
3
dom dat er een slotje opgezet is aangezien er ook 101 topics over banden gaan, die wel open blijven (en terecht)
lijkt erop dat sommige mensen niet onder ogen willen zien dat er doden vallen in het verkeer
Wat het 1 met het ander te maken heeft ontgaat me een beetje...

Er sterven elke dag mensen in het verkeer. Als we voor elke dode een topic moeten gaan openen dan blijven we bezig. Zo lang het niet iemand direct of indirect betreft zijn dit soort topics nergens voor nodig en zullen ze dus steeds gesloten worden. My two cents...
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan