musclebike treffen tienhoven 20-22 aug

hoffer

MF veteraan
In memoriam
5 sep 2002
14.278
5
Hoogkarspel
De eliminator club holland(EMC) organiseerd in samenwerking met diverse andere clubs,waaronder v-max club holland,community x4,z1300 club enz.,een internationaal musclebike treffen op camping de koekoek in tienhoven
Op dit treffen zullen voornamelijk de muscle- en naked bikes komen en ook zwaar verbouwde streetfighters uit binnen- en buitenland

hieronder een gedeelte uit een mail die ik van de organisatie heb gekregen om een idee te krijgen wat de bedoeling is:

Nog meer breaking news!!!!
De bedoeling is, en daar zijn wij al heftig mee bezig, om tesamen met de gevestigde muscle bike clubs een alliantie op poten te zetten inclusief een website.
Gezien het lobbywerk van de Eliminator Club de laatste tijd het niet geheel en al ondenkbaar is dat wij in samenspraak met de deelnemende clubs, en zeker niet de minste motorclubs, witte rook uit de schoorsteen krijgen v.w.b. de verkiezing van de eerste president van de Muscle Bike Association want zo gaat die toko heten!
De gesprekken die er met de V-Max club, X4 community, Z1300 en EMC zijn gevoerd binnenkort de samenstelling van de M.B.A. aan de buitenwereld kunnen presenteren. Clubs, maar ook individuele rijders kunnen zich hierbij aansluiten.
Dit monsterverbond is nog niet eerder in de motorsportwereld gerealiseerd en zal qua alliantie enorme impact maken. Niet in de laatste plaats omdat er nog nooit zoveel mooie motoren op een plek bij elkaar zijn gekomen.
De hoeveelheid PK's die straks onder een 'paraplu' worden verzamelt zal onmeetbaar zijn.

De M.B.A. heeft als doelstelling om de muscle bike clubs en motoren op een zo breed mogelijke manier aan het publiek te presenteren middels toerritten, meetings en rallies. Tevens is de insteek om bijvoorbeeld op shows e.d. de 'koppen' bij elkaar te steken. Maar vooruit, we gaan niet alles verklappen op dit moment.
Duidelijk wordt gesteld dat het hier primair om standaard muscle bike modellen gaat en om de meest gemene, brutaalste, vetste, dikste, snelste, meest/minst verbouwde, turbo, lachgas, getunede, ijzingwekkendste motoren gaat.
En dat komt straks allemaal op 20 t/m 22 augustus (ja, ja we hoeven dan op zondagochtend niet meteen van het terrein af) naar http://www.camping-dekoekoek.nl een 23 ha grote motorcamping voorzien van alle mooie faciliteiten.
Kijk maar vast via de button EVENTS en constateer voor jezelf dat het zelf ideaal is om daar met je gezin te gaan staan. Zitten en liggen mag ook natuurlijk, he he. En als je eens met z'n allen in een echte tipi/wigwam wilt slapen dan kan dat via http://www.goedgevoeltipi.nl/ (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.goedgevoeltipi.nl/)
Als je wilt sponsoren of een firma weet die daar op het terrein wilt staan moet je snel reageren want binnenkort gaan we de publiciteit zoeken en bepaalde firma's benaderen. En vol is vol. Uitgeproduceerde campinggasten worden zonder in het bezit zijn van een geldig rijbewijs en/of muscle bike direct naar Zeist verbannen.
Grapje natuurlijk, want we moeten toch af en toe wat geks zeggen tussen al dat serieuze motorgeweld.

Het concept is uniek te noemen omdat nog niet eerder op een dergelijke basis met alle illustere motortypes en clubs gecommuniceerd is. Laat staan dat er wat samen werd gedaan op dat gebied. Juist door de neuzen dezelfde kant op te laten wijzen en aan de buitenwereld laten zien dat 'all bikes are equal but some are more equal' en met elkaar dezelfde liefde voor het motorrijden hebben en delen. Alleen wij willen in augustus ons 'eigen' feestje vieren met al onze brothers en sisters uit binnen- en buitenland. Want dat de animo uit o.a. het buitenland groot zal zijn staat als een (totem)paal boven water.
Fighters magazin gaat ons mede sponsoreren door al hun FighteRama klanten aan te schrijven en in het blad voor ons te adverteren. Dit gaat Eliminawesome worden.

Voor meer info zie: http://www.eliminator.nl (www.eliminator.nl) onder het kopje events.

[spammodus]

Er wordt binnenkort een nieuwe site geopend: http://www.musclebikes.nl (www.musclebikes.nl) waar je natuurlijk ook op de hoogte wordt gehouden over dit treffen.

[/spammodus]

Ik zal hier ook zoveel mogelijk info neer proberen te zetten om iedereen op de hoogte te houden.
Als je dit weekend niet wil missen zet het op je kalender en geef je hier op,dan houd ik hier een lijst bij met de mf-ers die meewillen.


1 Hoffer
2 Speedjunkie (ik heb je er alvast bijgezet ;) )
3 Nitromax
4 InSiDeOuT
5 Siberian
6 Dr.@
 
Laatst bewerkt:
3 NitroMax


[edit]btw welke Tienhoven is dat? Aan de foto's te zien niet het Tienhoven waar ik gewoond heb ( bij de Maarseveense Plassen ). Maar ook niet al te ver van waar ik nu woon, ik zie foto's van de Lek [/edit]
 
Laatst bewerkt:
*D

Hoffer, heb je vandaag in Scheveningen de VMaxrijders nog aangesproken op het MuscleBikeTreffen ? Zal wel in het clubblad komen te staan neem ik aan.

Ik heb het er heel even met vmaxgek over gehad.
Hij zei dat ze wel een mailtje hebben gekregen,dus ik neem aan dat ze het nog wel in de groep gooien.
En anders moet jij maar een beetje pushen in de club,als je de contributie betaald hebt :X ;)
 
De eerste stap van de site http://www.musclebike.nl (www.musclebike.nl) is ook gezet.
Als het goed is moet hij voor mei volledig online zijn. 8-)
 
als je de contributie betaald hebt :X ;)
|( |( Stom hè, gisterenavond gelijk overgemaakt. Maar ik denk dat ik weet wat er aan de hand is. Vorig jaar was precies hetzelfde, bleek ik ook niet betaald te hebben, terwijl ik heel erg oplet dat alles op tijd de deur uitgaat. Volgens mij krijg ik niet zo'n kaartje bij "het laatste blad", dat het weer tijd is om te betalen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan