Accu stuk ?

Mario

Die hard MF'er
22 aug 2001
361
0
Turnhout
Ik denk dat m\'n accu stuk is. Een week nadat ik hem heb opgeladen, was hij alweer plat en kon ik gisteren niet gaan rijden. Toen ik hem wou laten opladen via m\'n druppellader brandde na enkele uren het lampje dat aangeeft dat er iets fout is met de accu. Dus...

Mijn vraag nu: ik heb een Kawa ZZR 600. Passen daar standaardaccu\'s in of heeft elke motorfiets een specifieke accu en kun je die normaal gezien gewoon krijgen in motorwinkels ?

Dank bij voorbaat.
 
Let op dat dat je wel een YUASA accu neemt, en dat ze de accu VOOR JE NEUS vullen met accuzuur, zodat je de zekerheid hebt dat je ook een nieuwe accu krijgt ipv. eentje die al een tijdje in het rek staat!
Dit geldt ook voor onderhoudsvrije accu\'s m.u.v.
gel-accu\'s

Suuk-6, Groeten Paul.
 
Mischien een beetje een simpele oplossing, maar waarom ga je niet met de oude accu naar de motorzaak, en zeg je dat je er net zo één wil hebben. (maar dan een nieuwe natuurlijk)

Of is dit weer een beetje te simpel :? :?
 
Mijn vraag nu: ik heb een Kawa ZZR 600. Passen daar standaardaccu\'s in of heeft elke motorfiets een specifieke accu en kun je die normaal gezien gewoon krijgen in motorwinkels ?

Ik heb al voor diverse motorfietsen accu\'s gekocht. Ik heb nooit de accu hoeven meenemen. Beetje motorzaak kan dat zo opzoeken in de boeken.
 
Ik heb nooit de accu hoeven meenemen. Beetje motorzaak kan dat zo opzoeken in de boeken.

Tuurlijk kunnen ze het opzoeken, maar een beetje motorzaak heeft ook een opslag voor afgewerkte accu\'s dus kun je hem meteen daar laten staan als je hem meeneemt.

huepfenicon111.gif
 
Kijk ook eens op http://nl.automotive.varta.com/ (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/nl.automotive.varta.com/) Kijk dan bij "Welke accu?" Daar kan je je motormerk/type selecteren en dan krijg je te zien welke type accu voor jou motor geschikt is. Zo is voor jou Kawa ZZR 600 het Varta type 512 011 012 de juiste accu.
 
Op maandag 25 februari 2002 18:31 schreef Mario het volgende:
Ik denk dat m'n accu stuk is. Een week nadat ik hem heb opgeladen, was hij alweer plat en kon ik gisteren niet gaan rijden. Toen ik hem wou laten opladen via m'n druppellader brandde na enkele uren het lampje dat aangeeft dat er iets fout is met de accu. Dus...

Mijn vraag nu: ik heb een Kawa ZZR 600. Passen daar standaardaccu's in of heeft elke motorfiets een specifieke accu en kun je die normaal gezien gewoon krijgen in motorwinkels ?

Dank bij voorbaat.

 
Terug
Bovenaan Onderaan