Actie "wij hebben jullie hulp echt nodig"

Mike69

Rookie
4 jun 2006
10
0
Dinkelland
Mike69 schenkt jaar lang gratis vakantie aan het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam.

De afgelopen 6 weken zijn er verkiezingen gehouden bij Centerparcs waarbij de nieuwe President van “A State Of Happiness” voor de komende 12 maanden werd gekozen.
Om winnaar te worden van deze verkiezingen moest de presidentskandidaat intensief campagne voeren en zoveel mogelijk stemmen zien te verzamelen via een internet campagne.
In het totaal hebben zich 10.064 presidents kandidaten aangemeld met als doel een jaar lang gratis vakantie voor “zichzelf” te winnen.

De winnaar is bekend gemaakt!!! Mike69 heeft gewonnen!!!!

Wij hebben de volledige hoofdprijs, een jaar lang gratis vakantie, geschonken aan de “Stichting Vrienden van Sophia Kinderziekenhuis” in Rotterdam
Ernstig zieke kinderen en hun familie, die normaal niet financieel in de gelegenheid zijn om zomaar een vakantie te boeken, krijgen op deze wijze een mogelijkheid om dit nu kosteloos wel doen.
Zij kunnen op deze manier “leven toevoegen aan dagen waar er misschien geen dagen meer toe te voegen zijn aan het leven”

Het is mooi om te zien dat er nog heel veel mensen zijn die dit spontane initiatief een warm hart hebben toegedragen” Zonder jullie hulp en stemmen was deze actie nooit een succes geworden... Bedankt!!!

In het totaal kunnen 72 mensen gebruik maken van een weekend of midweek in een park van Centerparcs naar keuze.

Op de link kunnen jullie de uitslag zien: http://www.forhappypresident.com
 

meisje

MF veteraan
21 jun 2004
32.160
0
Het moet een heel goed gevoel geven dat dankzij jou 72 kindjes en hun gezin even de zorgen van zich af kunnen zetten en ondanks alles van een vakantie kunnen genieten, iets wat voor veel mensen inmiddels zo gewoon is.

Heel veel respect hiervoor.

 

Mike69

Rookie
4 jun 2006
10
0
Dinkelland
Bedankt voor jullie leuke reacties!
Wij, en dat zijn jullie ook, hebben het toch maar even geflikt!

Bedankt hiervoor.. moet zelf ook nog even bijkomen van het goede nieuws :Y
 

Marianchi ®

MF veteraan
12 dec 2003
7.454
0
Zo, die boys van CenterParcs hadden daar even niet op gerekend 8-) :+

Anno 2006 zo'n onzelfzuchtige daad plegen; petje af hoor! Helden bestaan nog 8-) !
 

Repsol_RR

MF veteraan
30 jan 2005
16.823
0
Fryslan
Super man,dit is een heel mooi gebaar/feit,gelukkig is er nog een stukje hartelijkheid onder de mensen,72 kind.blij kunnen maken incl.ouders *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O*