Actie: Win een week proefrijden op de KTM 790 ADVENTURE!

Bananeman

Admin
Crew


In samenwerking met KTM Nederland hebben we weer een mooie actie! *D

Dit keer maken 2 MFers kans om de KTM 790 ADVENTURE een week lang aan de tand te voelen, m.a.w. een proefrit van een week :)

Dit is wat KTM zelf over de motor zegt:

De KTM 790 ADVENTURE is de meest allround tourmotor in het middensegment. De motor is uitermate geschikt als partner voor woon- werkverkeer, maar vervult tevens de behoefte om op avontuur te gaan. Zowel op als naast het asfalt zal deze motor je verrassen. Voor de lange afstanden heeft de motor een brandstofbereik tot 450 kilometer, een comfortabel zadel en mogelijkheden om al je voorraden en bagage te dragen. Wanneer het terrein overgaat in onverhard en rijden uitdagender wordt, biedt deze motor vertrouwen. Het ontwerp van de motor is compact en lichtgewicht, waardoor eenvoudig te besturen. Het zadelhoogte is aanpasbaar en een geavanceerd elektronicapakket, met tot 4 rijmodi, laat de motor aanpassen naar jou rijstijl en behoeftes.

Omdat wij geloven in de veelzijdigheid van deze motor geeft KTM Nederland aan de bezoekers van Motor-Forum 2x een week proefrijden weg. Ervaar deze motor zelf, geef ons je feedback en je ontvangt na de proefweek ook een KTM goodiebag.

Wat is de bedoeling?
Zoals gezegd krijgen 2 MFers de kans om de motor ieder een week lang te berijden en aan de tand te voelen. Je hoeft alleen de benzine zelf te betalen. De twee testweken vallen in de periode van 2 t/m 23 september: één proefrijd(st)er krijgt de motor van 2 t/m 9 september tot zijn of haar beschikking, en de andere proefrijd(st)er van 16 t/m 23 september. Houd er dus rekening mee dat je bij voorkeur in beide weken in staat bent om de motor te rijden.

Na afloop van de proefweken schrijf je je bevindingen op en in samenwerking met een ervaren redacteur wordt hier een verslag van gemaakt dat op MF wordt gepubliceerd. Het is dus van belang dat je in staat bent om je mening onderbouwd onder woorden te brengen, ook al hoef je geen journalistieke ervaring of iets dergelijks te hebben.

Meedoen met deze actie
Meedoen is heel eenvoudig: stuur uiterlijk woensdag 28 augustus 2019 een mail naar [email protected] met als onderwerp KTM 790 Adventure. In je mail vermeld je de volgende gegevens:

  • Je naam
  • Je nickname, indien je een MF account hebt
  • Je leeftijd
  • Man/vrouw
  • Hoe lang je al motor rijdt
  • Welke motor(en) je nu rijdt

That's all :)

KTM Nederland kiest uiteindelijk de twee winnaars die ieder een week mogen proefrijden. De exacte week wordt in overleg bepaald.
 

Desmohyper

🇮🇹Ducati addicted🇮🇹
3 feb 2019
1.983
1.636
Ook bereikbaar per boot
Ik nomineer @Nejra .
Deze man rijdt op afthanse ouwe Russisch meuk....hoog tijd voor een avontuurlijk stukje high tech voor hem. Bovendien heeft hij uitzonderlijke kwaliteiten m.b.t. Beeldende verhalen getuigen diverse topics en wel 1 in het byzonder....

Natuurlijk zou ik anders mezelf nomineren, maar ik zit in september midden in een verbouwing helaas waardoor me de tijd ontbreekt...
 

steveman

MF veteraan
3 jul 2008
4.052
165
Hmm... mag ik hem in Spanje proefrijden dan? Ben er dan op vakantie, op zich ideaaal gebied ervoor! O-)