Actie: Win een week proefrijden op de KTM 790 ADVENTURE!

thijsschetters

MF veteraan
20 aug 2006
2.422
52
31
Halsteren
Waargoed, je moet in staat zijn de motoren te berijden, betekent dit dan ook dat je vrij moet zijn of is woon werk en nog wat ritten daarbuiten ook goed, of ben je echt een week op pad? Anders moet ik me inderdaad ook afmelden
 

Gewoon Dennis

MF Veteraan - ZAC #346 -
9 sep 2006
19.658
206
31
Hengelo (Overijssel)


In samenwerking met KTM Nederland hebben we weer een mooie actie! *D

Dit keer maken 2 MFers kans om de KTM 790 ADVENTURE een week lang aan de tand te voelen, m.a.w. een proefrit van een week :)

Dit is wat KTM zelf over de motor zegt:
Wat is de bedoeling?
Zoals gezegd krijgen 2 MFers de kans om de motor ieder een week lang te berijden en aan de tand te voelen. Je hoeft alleen de benzine zelf te betalen. De twee testweken vallen in de periode van 2 t/m 23 september: één proefrijd(st)er krijgt de motor van 2 t/m 9 september tot zijn of haar beschikking, en de andere proefrijd(st)er van 16 t/m 23 september. Houd er dus rekening mee dat je bij voorkeur in beide weken in staat bent om de motor te rijden.

Na afloop van de proefweken schrijf je je bevindingen op en in samenwerking met een ervaren redacteur wordt hier een verslag van gemaakt dat op MF wordt gepubliceerd. Het is dus van belang dat je in staat bent om je mening onderbouwd onder woorden te brengen, ook al hoef je geen journalistieke ervaring of iets dergelijks te hebben.

Meedoen met deze actie
Meedoen is heel eenvoudig: stuur uiterlijk woensdag 28 augustus 2019 een mail naar [email protected] met als onderwerp KTM 790 Adventure. In je mail vermeld je de volgende gegevens:

  • Je naam
  • Je nickname, indien je een MF account hebt
  • Je leeftijd
  • Man/vrouw
  • Hoe lang je al motor rijdt
  • Welke motor(en) je nu rijdt

That's all :)

KTM Nederland kiest uiteindelijk de twee winnaars die ieder een week mogen proefrijden. De exacte week wordt in overleg bepaald.
 

Bananeman

Admin
Crew
Niet eens aangemeld. Ga mijn gegevens niet weggeven bij een minimale kans op een weekje rijden. Dacht dat het alleen voor mij en een ander zou zijn, tot ik de reacties zag.
Wens de aanmelders veel succes toe.
Enige waar we de gegevens van de aanmelders voor gebruiken is om een selectie/longlist te maken. KTM kiest uiteindelijk de 2 winnaars, en alleen van die 2 personen krijgen zij de contactgegevens. Verder krijgen ze niks.
 
  • Like
Waarderingen: slonzebons

Brutus1956

Rookie
24 okt 2015
2
0
63
Hoorn
Na een 3 weken lange tocht door spanje ben ik er achter gekomen dat het toch misschien beter is om een wat lichtere motor aan te schaffen en mogenlijk bied KTM wel de juiste motor. Mijn BMW R1100S is toch wel iets te zwaar voor het nemen van terugdraaiende bochten op een hogere snelheid.
Zelf denk ik dat de 790 iets te ligt is maar de 990 heb ik veel in spanje zien rijden en de jongens die ik gesproken heb waren allen zeer tevreden over hun bike.
Dus een proefrit van een week zou zeer welkom zijn, want mijn mening is dat een dag of al zo vaak een paar uur je niet een juist oordeel kan geven over wat de motor te bieden heeft.