Advies slotaankoop

Rob

Die hard MF'er
10 jan 2002
288
0
hoensbroek
Hoi,
Ik gebruik al een dikke kryptonite ketting met Abus beugelslot, waarmee ik de motor altijd vastleg. Ik wil nog een tweede slot gebruiken, wat adviseren jullie? Nog een ketting, welk merk, zijn ergens op internet slotentests te vinden?
 
Misschien dat je nog iets kan vinden bij de cosumentengids (bieb of internet). Gebruik zelf een cyclelok (6-arm) met een abus schijfremslot, beide ART.

Als je een ruimte probleem hebt zou ik kiezen voor schijfremslot wat op je achterschijf past. Maakt ruimte niet uit dan zou ik denk ik gaan voor een extra abus/kryptonite ketting.
 
Probeer es een schijfremslot voor erbij...
Liefst wel een ander merk want het schijnt dat dieven zich meestal specialiseren in 1 merk...
 
Ik heb een 6-armige cyclelock (is gemakkelijker mee te nemen dan een ketting) en een schijfremslot. Dat schijfremslot heb ik altijd bij me, voor als ik de fiets ff ergens neerzet. Die Cyclelock heb ik alleen mee als de motor \'s nachts buiten moet staan. En dan nog leg ik hem altijd aan een andere motor vast.
 
schijfremslot heeft geen zin, motor wordt opgetild en in bus gezet of schijf wordt los geschroefd, en met een bandje vastgezet aan voorvork, kunnen ze zo wegrijden.

Zelf heb ik een 5 armig vouwslot en alarm.
 
Ik heb zo\'n gigantische ketting waarmee ik ook
altijd een bepaald slag mensen in de discotheek zie..


of ja, die ketting krijg ik volgende week, samen met de kawa :]
 
Ik heb zo\'n gigantische ketting waarmee ik ook
altijd een bepaald slag mensen in de discotheek zie..


of ja, die ketting krijg ik volgende week, samen met de kawa :]

Nadeel van zo`n ketting, eigenlijk voor ieder slot, maar omdat ketting zolang is iets meer, is dat het slot op de grond ligt,daardoor kunnen ze het slot makkelijk stuk slaan of mbv een betonschaar (die heb je ook in grote uitvoeringen) krachtzetten door hem op de grond te zetten en er dan op te gaan staan voor genoeg kracht.

Oplossing is dus om je slot hoog genoeg te bevestigen zodat deze niet op de grond ligt.
 
Terug
Bovenaan Onderaan