All road cursus

michael81

Rookie
15 feb 2008
7
0
Motorrijders,

Ik ben opzoek naar een all road cursus waarbij een motor gehuurd kan worden omdat ik niet de beschikking heb over een All road. Op internet worden wel All road crusussen aangeboden maar dit is allemaal op je iegen motor.

Gr Michael
 

buitenaarts

MF'er
2 jun 2004
237
0
46
Venray
Henk Seppenwoolde moet goed zijn.
Motortrails is goed weet ik uit ervaring.
En in Bilstain kun je bij Stefan terecht.

Bij de eerste twee zijn motor en kleding inbegrepen, bij de laatste kun je deze erbij huren (20 euro voor de kleding, 50 euro per dag per motor).

Overigens zijn dit allemaal off road trainingen. Kennis die je daar op doet kun je natuurlijk ook gebruiken op een all road.
 
Laatst bewerkt:

michael81

Rookie
15 feb 2008
7
0
Bedankt voor de reactie's. Dit is alleen niet wat ik zoek. Het moet echt All road zijn. Mijn vriendin en ik gaan in februari op de motor door Argentinie rijden. Aangezien de wegen naar wat minder zijn dan bij ons leek het ons handig om een training te doen. Zelf heb ik al een off road training gedaan en ik rij dagelijks KTM dus voor mij gaat dat niet z'n probleem worden. Voor mijn vriendin is het wel handig aangezien zij alleen op een GSR 600 rijdt en geen off road/ all road ervaring heeft. En ik krijg haar echt niet naar een off road training ben ik bang.

Iemand nog een idee??

Groeten Michael
 

ferdy20s

Rookie
21 jul 2008
21
0
je kan bij motorhoutrust (bmw dealer in den haag) www.motorhoutrust.nl kijken voor een allroadtraining/regio/abs of off-roadtraining. Zij verhuren ook motoren (bijvoorbeeld f650gs of f800gs)
Natuurlijk heb je wel een eigen risico maar het zou wel een oplossing kunnen zijn?!
 

broemer

Die hard MF'er
5 okt 2003
784
51
Almelo
Ik zou Henk Seppenwoolde gewoon eens bellen. Volgens mij was hij ook met een all-roadcursus bezig. En in overleg is er van alles te regelen volgens mij.