Atomias stelt zich voor

Atomias

MF'er
14 okt 2004
94
0
Delft
Hoi allemaal!

Ik wou me even voorstellen: Ik ben Atomias (irl: Tobias, maar die was al
bezet '( ) en de rest van de nuttige gegevens zijn uit mijn profiel te halen :P

Lees al iets van 1,5 jaar regelmatig dit forum, maar had besloten na het behalen van mijn motorrijbewijs te registreren. Ik ben 2 weken geleden geslaagd (helaas wel 25kw).

Groeten,

Atomias
 
Welkom en gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Maakt toch niet uit dat je 25kw hebt, lekker gaan rijden als je kunt.
 
Op zoek naar NEutronias??

maar iig gefeliciteerd en staar je niet dood op de 25Kw grens.

Ik mag boven de 25 Kw maar ziehier!

Rijdt ook in Delft :}
full
 
25kw... oud genoeg volgens de politiek om te stemmen, kinderen te krijgen, in een oorlog te moorden, maar niet geschikt voor een snelle motor.

Mgoed, euh, gefeliciteerd... ;)
 
Bedankt voor alle reacties. Ik voel me gelijk populair ;)

Ik ga trouwens een Bandit 400 kopen (rode, uit '91). Als alles mee zit (terugtunen naar 25kw enzo) dan kan ik eind deze week misschien wel rijden. Ik ben echt extreem blij! Mijn eerste motorvoertuig \o/ \o/ \o/
 
die motor op dat plaatje is zeker niet jou motor maar wel hetzelfde model of niet? :)
want ik denk dat Fuck Het Milieu die motor op dat plaatje kent ;)
 
ja dat zou kunnen. Ik heb de plaatjes van http://www.marktplaza.nl/bandit-400cc-16-klepper-408347.php (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.marktplaza.nl/bandit-400cc-16-klepper-408347.php) Dit was wel de advertentie waar ik de motor vandaan heb. Maar het zou kunnen dat de vorige eigenaar de plaatjes ergens van het internet gehaald heeft en dat het inderdaad niet precies dezelfde motor is.
 
Terug
Bovenaan Onderaan