Bagster tanktas voor een VFR 800 non-vtec

ouideaux

MF veteraan
11 jul 2009
1.263
0
Schoten, NL
Ik heb een bagster in de aanbieding:

bagster.jpg


Gaat dus om de tanktas + de hoes die over de tank gaat. De hoes is in een goede staat, de tanktas heeft echter redelijk wat gebruikerssporen. De ritsen zijn al een keer vervangen omdat die niet meer jofel waren, en er zit aan de bovenkant, bij het doorzichtige gedeelte, een scheur, omdat de bovenkant een keer te enthousiast is opengemaakt. Kaarten en dergelijke vallen er echter niet uit.

De tanktas is ook nog een keer te vergroten door een rits die rondom loopt, op de foto is de tanktas in normale grootte te zien. Tevens zit er een regenhoes in, die je over de tanktas kan trekken. De tanktas heeft een groot compartiment waar je bergen met zooi in kwijt kan, en een klein compartiment waar een telefoon + portemonee in past. Bovenop zit dan een gedeelte waar je een kaart in kan doen, of een Tomtom bijvoorbeeld.

De tankhoes maak je vast met een sjorbandje om het balhoofd en de achterkant van de tank, en twee riempjes die je achter de tank haakt. Uiteraard zit er een gat voor de tankopening in de tankhoes.

Ideaal voor weekendjes weg. Af te halen in Haarlem, opsturen doe ik liever niet. Dan kan je zien wat je koopt, en krijg je geen gezeur achteraf. Vraagprijs 60 euro :)

edit: onder werktijd ook te bezichtigen in Amsterdam.
 
Laatst bewerkt:

Vergelijkbare onderwerpen

A
Reacties
0
Weergaven
174
Anoniempje438
A
A
Reacties
0
Weergaven
117
Anoniempje438
A
Bovenaan Onderaan