Beginnen op een 1000

ZX10R

MF veteraan
30 okt 2003
3.795
0
http://kawiforums.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17076 (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/kawiforums.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17076)

Voor alle op of overstappers

 
Laatst bewerkt:
full


Hier gaat het dus om:
 
En hoe gaat het met de bestuurder van de Kawa, behalve dat ie een deuk in zijn ego heeft?
eh? lezen?


He hit his head in the fence and he got major road rash no borken bones. He's lucky to be alive he missed the pole by few inches.
 
Jong en onervaren... wat een ramp. Ben blij dat ze hier de 25kw regeling hebben. Deels blij dan, maar als je niet harder kunt, dan ga je andere dingen uithalen op je fiets. En zo krijgen jongere motorrijders een betere voertuigbeheersing. In theorie dan...

Beetje kromme regeling, een 18 jarige knaap mag wel in een Corrado G-60 stappen maar niet op een 1000R. |(
 
Iedereen kan zo'n fiets opvouwen!!! :X
Maar hier wordt bedoeld "beginnen" :?
Er zijn zat mensen met genoeg dukaten
en weinig ervaring die op zo'n bike
stappen |(
 
onderschatting van de fiets en overschatting van jezelf, zeker als er in groepen gereden wordt, is gezellig maar gaat voor sommige toch iets te hard.
 
Beetje kromme regeling, een 18 jarige knaap mag wel in een Corrado G-60 stappen maar niet op een 1000R. |(

een corrado-G60 trekt iets minder snel en heeft een iets lagere topsnelheid dan een supersport 1000cc machine. een corrado-G60 laat zich qua acceleratie en topsnelheid waarschijnlijk meer vergelijken met een 25kw fiets.

daarbij zijn de echt snelle auto's (Ferrari,Porsche,Lambo, etc.) niet echt binnen het financiele budget van 99,9999% van de 18 jarigen.

nee, dan kun je beter 2 jaar rijervaring opdoen op een 25kw fiets, alvorens je je R1/GSXR1000,FireBlade,ZX10 of Hayabusa uit het rek trekt. dan is de kans iets minder dat je jezelf hardstikke plat rijdt.
 
Terug
Bovenaan Onderaan