Ben zeer gelukkig

Dipstick

MF'er
15 dec 2001
84
0
hengelo
Hoi alllen , ik ben en zeer gelukkig man want ik krijg mijn bike toch nog terug gelukkig .
Als ik het goed lees krijgt ieder zijn bike weer terug of ik lees het verkeerd ,maar binnen kort kan ik weer rijden(pffff alle stress loopt van me af)


Nieuws over de doorstart van Safe Motors
Behandeld door: mrs. H.C. Brandsma en F.G. Verstraaten, curatoren

Inzake: faillissement Safe Motors B.V.

Datum: 25 januari 2002

Onze ref.: 152133/BRAN/ aimo

Geachte motorrijder,

U heeft lang moeten wachten tot wij u het volgend konden berichten. Sneller kon het niet. Daar waren verschillende reden voor waar wij u niet mee lastig zullen vallen.

Het goede nieuws is dat wij u kunnen berichten dat er een doorstart is. De overnemende partij, hierna Safe Motors Nieuw, neemt de overeenkomst(en) die u met de (nu failliete) Safe Motors had gesloten over. Dezelfde voorwaarden blijven van kracht, zowel voor Safe Motors als voor u. U heeft dezelfde rechten en plichten als vóór dat de faillissementen werden uitgesproken. Alles is dus alsnog op zijn pootjes terecht gekomen. Maar wel, na een voor velen spannende tijd.

Wij stellen voor in een brief vast te leggen, dat de failliete Safe Motors af is van haar verplichtingen die Safe Motors Nieuw overneemt.

Safe Motors Nieuw neemt vanaf 30 januari a.s. contact met u op door middel van e-mail, telefoon of brief over de verdere afwikkeling. U leest resp. hoort dan hoe Safe Motors Nieuw de met u gesloten overeenkomst verder gaat uitvoeren. Aangezien velen honderden motorrijders benaderd moeten worden, hetgeen een hele klus is, kan het zo zijn dat u niet meteen de eerste dagen na 30 januari a.s. benaderd wordt. Wij hopen dat u daar begrip voor heeft.

Uitgangspunt is dat Safe Motors Nieuw alle gedupeerden tevreden wenst te stellen. Als u over de inhoud van deze brief nog vragen heeft, schrijft u dan aan:

Curatoren Safe Motors

Postbus 174 7300

AD Apeldoorn

of stuur een e-mail aan [email protected] of een fax t.a.v. de curatoren, faxnummer 055-5401680.

Zoudt u uw telefoonnumer(s), GSM- nummer, adres en/ of e-mailadres willen vermelden? U krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht.

Met vriendelijke groet,

Mr. H.C. Brandsma en mr. F.G. Verstraaten, curatoren

:] :] :] :] :] :]
 

duc851

MF'er
26 aug 2001
115
0
Nederland, planet Earth
Voor iedereen die nu zeer gelukkig is, toch even een WAARSCHUWING!!!!

Uit mijn dagelijkse praktijk maak ik mee dat van de 100 failliete bedrijven er 5 doorstarten. Daarvan is Safe dus een voorbeeld. MAAR..........van deze vijf bedrijven die doorstarten, valt binnen 6 tot 12 maanden alsnog het doek omdat het vertrouwen van de consument c.q. leveranciers er niet meer is.

Boodschap!!!: Handel direct je claim af en ruil in november a.s. niets in bij Safe.....Mijn advies is om het lekker af te wachten wat er binnen 30 januari aanstaande en het eind van het jaar gaat gebeuren. Ik gun safe van harte hun doorstart, en dat ze nog jaren lang veel motorplezier mogen verkopen. Maar, wees voorzichtig.

Groet,

Duc 851
 

Dipstick

MF'er
15 dec 2001
84
0
hengelo
Dank je dank je maar deze fout maak ik nooit weer , een motor inruilen en over laten schrijven.

:} :} :} :} :} :}
 

Rage

MF veteraan
23 dec 2001
4.808
1
Emmen
Hartstikke gefeliciteerd...

Zou jammer zijn wanneer er dit jaar minder motorrijders op de weg zijn dan anders maar gelukkig is dit niet zo. :)
 

Vergelijkbare onderwerpen

Bovenaan Onderaan