• Hoi Bezoeker, we hebben weer iets nieuws voor je, de MF Marktplaats! Test deze nieuwe functionaliteit en laat weten wat je er van vindt. Kijk hier voor meer informatie.

bestaat er een variant van CR9EK bougies voor ZX6R

SuperKris

MF veteraan
17 okt 2002
23.158
0
36
Huizen
Ik had in mijn ZXR400 CR9EK en later CR8EK bougies. Dat zijn die boegies met "dubbele vonk" zeg maar. Nou wil ik deze ook in mijn ZX6R blok hebben, maar daar gaan andere (kleinere) boegies in. Mijn oude bougie sleutel past niet eens in het gat :P

Ik wil deze omdat ze het altijd perfect deden in mijn zxr blok en de enige bougies zijn waar je zo nu en dan echt positieve verhalen tov het vermogen hoord.

weet iemand een type van dit soort bougies die in een '97 ZX6R blok past?
 

jb37

MF veteraan
30 nov 2003
7.893
0
53
Houten
Een "dubbele vonk" is onzin, per ontlading vonkt elke bougie maar 1 keer.
Er is naast de gewone CR9E, wel een iridium bougie voor te koop; de CR9EIX.
 

SuperKris

MF veteraan
17 okt 2002
23.158
0
36
Huizen
met dubbele vonk bedoel ik dit:Zopu voor een gelijkere verbranding moeten zorgen, en dit model bougie zou omdat ze iets groter zijn van binnen wellicht de compressie met een fractie verhogen. Zou zo gemideeld 1 a 2 pk mee te winnen zijn. volgens motoman (ja daar gaan we weer) zouden dit de enige bougies zijn die ook echt verschil maken. klik Nou heb ik het ook wel op andere plaatsen gelezen en ook wel eens van andere menschen gehoord. Kost maar een paar euro, en ik wil eigenlijk toch nieuwe bougie's dus is het proberen waard.