Bestellen bij MotoZoom

CBX Blakkie

MF veteraan
25 mrt 2002
1.630
7
Amersfoort
Ik heb twee weken geleden spullen besteld bij MotoZoom te Utrecht. Er is nog steeds NIETS bezorgd. Ik heb al twee keer een mail gestuurd met de vraag waar mijn spullen blijven, echter tot op heden GEEN reactie. WAARDELOZE k... firma. Dit is al de tweede keer dat ik problemen heb met MotoZoom (louis). Ik roep een ieder dan ook op om niets te bestellen daar men de afspraken niet na komt.
 
Wat enigszins voor hen kan pleiten is dat het nu vakantieperiode is met veel onervaren (domme) vakantiekrachten... :?

Maar MotoZoom/Louis is meestal ook niet de snelste op deze aardkloot.
 
Levering duurde bij mij idd ook langer dan verwacht. Ik heb ook 2 keer gemaild en heb een reactie gekregen. Dat duurde echter wel lang!!! Uiteindelijk kreeg ik het na 3 weken binnen. Het klote is dat je niemand vragen kunt stellen. Degene die bestelling opnemen via de telefoon kunnen je niet helpen. Ik heb gehoord dat de duitse motozoom beter is.
 
www.louis.de :} :} RuLeZzZzZz!

Ze bellen je zelfs op om je creditkaart nummer te verifieren en geven dan gelijk door wanneer je pakketje wordt verstuurd.

en goedkoper dan Motozoom (zelfde spullen)
 
Zoekt en gij zult vinden

http://www.motor-forum.nl/forum/search.php (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.motor-forum.nl/forum/search.php)

Ik heb niets dan slechte ervaringen met ze.
 
Beste Henk. Heb je al eens van een telefoon gehoord? Zo ongeveer ieder bedrijf waar je via e-mail info kunt aanvragen heeft een beleid waar geen hol van klopt. Het duurt bijna altijd lang.

Ik heb nog nooit problemen gehad met Louis, ook niet met retourneren. Ook met 2 weken geld retour op de rekening. De beller is sneller komt is niet voor nix....

suuk6
 
zou toch handig zijn als er af en toe gezocht word in de oude topics

om je dit leed te besparen korte samenvatting: }) })

Koop je spul in Duitsland bij Louis daar hebben ze winkels en kun je dus gelijk bekijken/betalen/meenemen
 
Terug
Bovenaan Onderaan