Betere sound voor een Honda Shadow 750 (2004)

Hallo allemaal.
Ik heb vorige maand ee nieuwe Honda Shadow 750 gekocht. Persoonlijk vind ik het een prachtige motor en hij rijdt heerlijk.
Alleen vindt ik het geluid uit de uitlaat net iets te braaf......Hebben jullie een tip hoe dat ik hem iets robuster kan laten klinken?
Vast bedankt!
Groeten, René
 
ja, vervangingsdempers kopen. er komen vast wel wat mensen met merken. Ikzelf ken alleen LASER.
In elk geval niet gaan zitten k#tten met gaten boren, het lijkt goedkoper, maar uiteindelijk kopen bijna alle "gaatjesboorders" toch andere dempers omdat het effect niet is wat ze willen. Dan zit je alsnog met verkl#te originele dempers
 
AFAIK levert cobra wel kwaliteitsspul en voor goede kwaliteit betaal je nu eenmaal. Vaak is het verschil ook wel terug te vinden in de afwerking en levensduur van goedkoop of duur(der) spul en dan blijkt vaak goedkoop toch nog duurkoop.
 
Hey René,eerst en vooral gefeliciteerd met je nieuwe fiets,je zal er geen spijt van krijgen.
Ikzelf heb het vorig model met uitlaten van Laser,mooiere sound,al 'rommelt' hij wel wat bij gas minderen
nog veel veilige kilometers

greetzz

Fredje :]
 
Hoi Rene,

proficiat met je aankoop, heb 2 maanden geleden net dezelfde gekocht, heel tevreden van, intussen 1800km op de teller :-).
Laat even weten wat het geworden is.
Ik wacht intussen ook al 2 maanden op de sissy-bar, maar die zou nu eindelijk volgende week geleverd worden.

Rudy
 
Hoi hoi,

mooie fietsen die Shadows.
Je kunt op http://www.vikingmotorcycle.com/ veel dingen vinden om te customizen, dus ook pijpen. Het is een soort amazon of BOL.com voor motorfietsen (zoveel % goedkoper dan ergens anders etc.). De site is wel vooral gericht op VTX-en (de 1300 en 1800) maar er staat ook wel het een en ander bij voor VT 750's (de c4). Misschien is het alleen al handig om merknamen op te doen.
Hard Krome heeft wel gaaf spul, maar daar betaal je de hoofdprijs voor (de duurste zijn iets meer dan $500). Desalniettemin toch ff de site:

http://www.hardkrome.com/Metricpages/Metricproducts.asp?BrandID=1&Model=98-04+VT+750+Shadow+Ace&Submit=Go (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.hardkrome.com/Metricpages/Metricproducts.asp?BrandID=1&amp;Model=98-04+VT+750+Shadow+Ace&amp;Submit=Go)
Zij zijn trouwens, samen met Vance and Hines geloof ik, de enige die ik ken die garantie geven op 'non-blueing ' van de pijpen voor 1 jaar.

Succes ermee.
Sevvie
 
Terug
Bovenaan Onderaan