biker event

biker event

Rookie
8 mrt 2011
1
0
Beste Motorrijders,

Wij organiseren elk jaar het Meifestival in Wijk aan Zee, dat is een 5 daags evenement dat valt tijdens Hemelvaartsdag met elke dag kermis en s`avonds live muziek van diverse artiesten in de grote tent. Dit jaar is dat voor de 20ste keer, om de dorpsbewoners van Wijk aan Zee te bedanken willen wij een bikers event gaan organiseren en wel op zondag 5 juni 2011. Tevens zit er in Wijk aan Zee een revalidatie centrum Heliomare ( Homepage van Heliomare )waar geestelijke en lichamelijke gehandicapten mensen zitten, juist die bewoners willen wij een leuke middag bezorgen om zoveel mogelijk motoren naar Wijk aan Zee te krijgen maar daarbij hebben wij de medewerking nodig van jullie motorrijders. Wij willen zoveel mogelijk motoren op de dorpsweide van Wijk aan Zee laten zien aan de bewoners.
Die dag is er ook een jaarmarkt en stellen wij de motorclubs de mogelijkheid om een kraam te huren voor een bedrag van 65,00 €, om hun club te promoten en of club artikelen te verkopen. Wilt u een kraam huren dan kan u die reserveren voor 1 mei 2011 via [email protected]. Het bikers event zoals wij die dag genoemd hebben is van 12:00 uur tot 18:00 uur. De motorrijders kunnen vanaf 10:00 uur het terrein op rijden, degene die een kraam huren kunnen natuurlijk eerder het terrein op. De jaarmarkt met 120 kramen en kermis die samen met het bikers event valt start om 11:00 uur. De gehele dag staat er een podiumwagen met diverse bands, onder het genot van diverse Food & Booze stands kunt u zich kostelijk vermaken. Een rondje over de jaarmarkt of kermis, er is genoeg te doen voor jong en oud.
Wij hopen op veel aanloop van de motorclubs om de bewoners van Heliomare een mooie dag te kunnen geven en natuurlijk de rest van de bewoners van Wijk aan Zee en omgeving.
Dus motorrijders maak een mooie toertocht naar Wijk aan Zee op zondag 5 juni 2011 dan maken we er met zijn alle een gezellige dag van
Alvast bedankt namens de organisatie van het Meifestival ,
Rosie van Rijssen
www.meifestival.nl

P.S. Mochten jullie besluiten om met diverse motoren naar Wijk aan Zee te komen zouden jullie dan via mail aan kunnen geven met ongeveer hoeveel motoren jullie komen i.v.m. een goede indeling van het veld.
 
Bovenaan Onderaan