Boszichtrit op zondag 29 mei 2022

Old Scoot

Have wheels, will ride
3 okt 2020
1.192
885
Echt / Susteren
Boszichtrit 2022
Blok 29 mei alvast in jullie agenda want dan organiseren we voor de 23e keer onze Boszichtrit, jij rijdt toch ook mee zeker?
Inschrijven kan al via voorinschrijving (zie onze website: www.mvc-boszicht.nl )

Op zondag 29 mei 2022 organiseert MVC Boszicht al voor de 23e keer haar Boszichtrit. Een toertocht voor motoren, trikes en zijspannen over een lengte van circa 225 km. Ook dit jaar heeft de organisatie een tot in detail uitgewerkte rit verzorgd die voert door een mooie en voor velen onbekende streek met fijne stuurwegen en leuke plaatsen. De deelnemende rijders kunnen een plezierige rit tegemoet zien omdat de toertocht gemaakt is met als insteek, voor en door motorrijders.
Het vertrekpunt van deze Boszichtrit is net als voorgaande jaren vanaf het clublokaal van MVC Boszicht, Café Boszicht, Annendaalderweg 73, 6105 AS Maria Hoop
Inschrijven kan via voorinschrijving of op zondagmorgen 29 mei tussen 9.30 uur en 12.00 uur. Men ontvangt dan een BBQ-bon en inschrijfnummer. Aan het inschrijfnummer is een loterij gekoppeld met leuke prijzen. Tevens is er een beker voor de grootste deelnemende club.

De routes zullen alleen beschikbaar zijn voor GPS zowel Garmin (meest recente kaartversie !!!) & TomTom 4xx/5xx.

LET OP !!! Vanaf 2019 worden voor de oudere TomTom’s (Rider 1,2,3,4 of 5) GEEN itn routes meer gemaakt alleen nog maar voor de nieuwere types TomTom Rider (4xx/5xx) zullen GPX Tracks worden verstrekt.

Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid van voorinschrijving.
Voorkom lange wachttijden aan de inschrijftafel en maak hier gebruik van !!
De route rijden kan individueel of in groepen waarbij deelname geheel op eigen risico is.
Duopassagiers zijn natuurlijk ook welkom en kunnen gratis deelnemen.
Denk wel aan geldige papieren, paspoort en groene kaart een gedeelte van de rit voert door het buitenland.
Omdat er hoofdzakelijk over goedlopende wegen wordt gereden is er tijd genoeg voor een terrasje onderweg, maar gelet op het aantal kilometers wordt aangeraden om niet te laat te vertrekken.
Alvast een fantastische dag toegewenst.

Voorinschrijving
Maak 5 euro over onder vermelding van uw naam, e-mailadres (let op de bank erkent het @ teken niet, gelieve AT te schrijven) en voor welk navigatiesysteem u de route wenst (bv Garmin 660, of TomTom Rider.) op rekeningnummer IBAN NL 41 RBRB 0955118913 tnv MVC Boszicht
De route zal u uiterlijk op vrijdag 27 mei 2022 via email worden toegezonden. Voor meer informatie stuur een mail naar [email protected].

We zien jullie graag terug op 29 mei 2022 …
 
Laatst bewerkt:

Motor-inator

Die hard MF'er
30 mrt 2021
679
253
Op de motor
Het zal vast een foutje zijn, maar is 2 juni inschrijven (die overigens niet op zondag valt) voor een motorrit op 29 mei niet wat laat? :X
 
Bovenaan Onderaan