cagiva mito only

Status
Niet open voor verdere reacties.

greenthumb

MF'er
11 aug 2004
140
0
brugge belgie
ik lees hier overal topics van 2takt rijders in het algemeen, van rs rijders 125 of 250 of het rgv topic.
Dus dacht ik bij mezelf: waarom geen topic voor ons alleen, de cagiva mito rijders. zodat ik me eens een beeld kan vormen over hoeveel mito rijders er eindelijk wel zijn.
ikzelf ben een tuner in hart en nieren en kan bijgevolg niets ongemoeid laten. naast een mito rijd ik met een citroen xsara maar dan wel volledig omgebouwd,dus als er nog car tuners onder de mito rijders zitten dan wil ik het wel weten he.
kan iemand me trouwens vertellen waar ik een circuit kuipje kan kopen voor een cagiva mito. en verder kun je hier ook al je andere spulletjes te koop of te ruil aanbieden he maar niet je bike he alleen accesoires en kledij bv. als je van je mito af wil ben je hiet verkeerd want this is for riders only(of in spe).
dus tenzij je je mito uit elkaar haalt om hem hier in onderdelen aanbied....
En kan iemand me helpen aan een grotere cil of volledig blokje voor een prikje? always looking for spare parts. alles ik hoop evenveel reacties te mogen verwachten als bij de rs-jes he.
GEEN KWAAD WOORD OVER MEDE 2TAKTERS AUB & RESPECT FOR APRILIA PLEASE, THEY'RE BROTHERS NOT ENEMY'S
 

Ins4ne

Die hard MF'er
30 dec 2003
273
0
ik zal dan maar de eerste zijn die een piccie post van mijn mito *D . Uitgerust met een nieuwe polini 160cc cilinder, nieuwe drijfstang gestoken.

Binnenkort komt er nog een K&N luchtfilter en en een arrow uitlaat op. Zelf vindt ik dat de mito met die 160cc weinig verschil uitmaakt in topsnelheid maar in het acceleren merk je wel dat er een grotere powerband is in het middengebied. Spijtig genoeg heb ik nog altijd een 28mm van delorto.

Maar kben nu al ruim content met wat ik heb ;)

full
 

Cagivist

Die hard MF'er
16 aug 2004
450
0
Over Mito owners gesproken.
Ik ben nieuw op het forum, als lid althans.
Ben meer een lezer.
Mede mito'ers uit Noord Brabant???

DSC0786.jpg
 
Laatst bewerkt:

greenthumb

MF'er
11 aug 2004
140
0
brugge belgie
awel gasten dat doet mij een enorm plezier om te zien dat er al 2 heel mooie cagiva s op mijn topic staan. voor de mensen die het nog niet weten, de bovenste mito is die van voor het jaar 95 en tevens de meest originele mito die er gemaakt is. de 2de foto is een mito evo en die lijkt als 2druppels water op een ducatie 916. smaken verschillen dus over de carenage gaan we niet lullen, de motor is wat de mito maakt wat hij is en de rij eigenschappen natuurlijk.
ben ook blij dat ik nu eindelijk eens van iemand hoor dat zo een 160cc kit niet de wereld maakt. misschien nog een reactie van iemand met een andere cilinder en een andere carbu,want dat scheelt ook denk ik.
 

greenthumb

MF'er
11 aug 2004
140
0
brugge belgie
zeg cagivist, ik denk dat je net als ik rijd met een mito uit 96 he,het rubberen stuk waar mijn carbu aan mijn cilinder hangt ziet er redelijk verstorven uit, heb jij dit ook, of heb je het al vervangen? en waar kan ik terecht voor nieuwe carenage onderdelen? mijn voorkant en achterkant heeft veel plastiek schade en de armatuur waar mijn voorlichten in huizen zijn ook gebroken. ik heb deze mito voor een prikje kunnen bemachtigen maar zoek nu een adress van iemand die me kan helpen om hem tegen een betaalbare prijs weer als nieuw kan maken. mocht je info hieromtrent hebben dan zou ik dat erg warderen.de motor heeft 12500 km en draait erg zacht en mooi en rijd prima dus daarmee zit het wel snor. en kan je het kader polijsten zoals die van een aprilia of komt dat niet goed als ik er op begin te wrijven?
ik hoop spoedig weer wat info en pics te vinden in dit topic,grz mede 2takters
 

Cagivist

Die hard MF'er
16 aug 2004
450
0
Greenthumb:

Post je geen piccie van oewe eigenste Cagiva?

DSC0785.jpg


Ik zal een nadere inspectie bij mijn exemplaar uitvoeren.
Op het kenteken staat dat mijn mito uit 98 is.
Ik ga zelf naar de dealer in Alphen (nb) voor de onderdelen en onderhoud.
 
Laatst bewerkt:

greenthumb

MF'er
11 aug 2004
140
0
brugge belgie
ik weet het jong maar ik sta niet graag met rode wangen tussen alle mooie cagiva's! maar als ie weer mooi is dan krijg je de foto's voor en na te zien.
 

greenthumb

MF'er
11 aug 2004
140
0
brugge belgie
fuck man zo moet het dus niet he!! ik moet even te weten komen hoe die pics hierbij moeten gezet worden. next time it'll be beter
 

Cagivist

Die hard MF'er
16 aug 2004
450
0
Dan is t juist mooi om een foto te plaatsen, volgen wij de voortloop, en naderhand een foto van hoe ie is geworden.
Staan wij hier straks met rode wangen.

Of wilde je achter blijven?
 

greenthumb

MF'er
11 aug 2004
140
0
brugge belgie
komt voor elkaar cagivist, tegen het eind van de week staan er pics van mijn mito in de staat waarin hij zich bevind. rond om rond met een close up van de revetten en van de kuipschade. je zult verwonderd zijn hoe iemand zo iets moois zo naar de haaien krijgt! een echte schande, moest het mijn zoon geweest zijn zou hij er niet meer mogen mee rijden.
maar ik beloof jullie dat deze mito ooit weer in showroom staat zal verkeren en zich weer met het respect die hij verdiend op de weg zal tonen.
en dat moet allemaal tegen nieuwjaar gedaan zijn.
 

Ins4ne

Die hard MF'er
30 dec 2003
273
0
greenthumb heb je toevallig je mito gekocht via de MF site? Voor de rest als je een beetje vertrouwd bent met ebay kan je altijd voor een lage prijs kuipen kopen via de duitse ebaysite. Ik heb daar zelf al enkele mooie delen gekocht voor weinig zoals o.a. kettingset van DID voor 60 euro( hier in belgië betaal je een goeie 140 euro). Dat is een verschil dat toch de moeite is. Hopeijk is je mito vlug weer hersteld zodat je weer lekker kan :] 8-)
:)
 

greenthumb

MF'er
11 aug 2004
140
0
brugge belgie
voor de mensen die nog een mooie mito zoeken: deze staat te koop bij 125cc world in nederland. er staat een 160cc kit op en een andere carbu, andere vertanding enz. echt een pracht fiets en bovendien met 6maand garantie. moet je eens kijken daar die bad look
4240.jpg
 

greenthumb

MF'er
11 aug 2004
140
0
brugge belgie
dit schijnt een erg goede winkel en werkplaats te zijn. ik weet niet of iemand van jullie al bij 125cc world is geweest en of hij schappelijk is van prijs maar heb al veel goeds gelezen op verschillende web pagina's. hopelijk komt de toekomstige eigenaar van dit prachtexeplaar zich binnenkort vervoegen binnen dit topic
 

Haantje

MF veteraan
6 jun 2004
2.005
0
Hoorn (Noord Holland)
Greenthumb die mito evo van 125ccworld stond laatst als verkocht op de site.. raar :X ik wilde die eerst gaaan kopen ;) maar is toch wel veel geld voor een vrij oude motor.
 

greenthumb

MF'er
11 aug 2004
140
0
brugge belgie
kan zijn hoor haantje, mijn zoektocht is voorbij dus het is al een tijdje geleden dat ik de site van 125cc world bezocht. het was idd een vrij dure maar in mijn ogen wel zo goed als nieuwe mito hoor. de veranderingen die gebeurd zijn mag je in feite als een super motor revisie zien he, nieuwe cil, carb,piston,krukas geloof ik ook en andere tandwielen,nieuwe ketting enz dus kan hij mits verstandig gebruik nog een hele tijd mee denk ik. en die garantie zegt ook veel vind ik. voor iemand die absoluut een mito wil en niet binnen het jaar het volledige blok wil vervangen maar kosteloos wil rijden is het een goede deal. ik ga mijn mito zelf opknappen dus voor mij hoefde het geen dure te zijn. slechts 1500euro voor een 96er met 7speed! ziet er wel niet meer uit van dicht maar dat neem ik er bij. heb al een monoposto achterkantje liggen die ik met een led lamp wil uitdossen.
einmannsitzbank.jpg
 

Hambeer

MF veteraan
21 nov 2002
8.623
425
Ommen
Leuk een topic voor de Mito :) !
Ben er zelf ook een btje naar aan 't kijken om er eentje aan te schaffen, we houden dit topic dus in de gaten.
hier nog een linkje.

En nog een mooie uitvoering :)
full
 
Laatst bewerkt:

Cagivist

Die hard MF'er
16 aug 2004
450
0
Hee, is dit een gefotoshopte bike, of 1 uit England, waar het stuur aan de verkeerde kant zit? *D (Net als de schijven en de uitlaat)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan