Crossveldje regio Dordrecht

Ferde

Brikkenpiloot
1 feb 2015
863
161
Hendrik Ido Ambacht
Tot 31-08-2019 is er een straat afgesloten waar ze 4 nieuwe wijken uit de grond gaan stampen.
Voorlopig is er leuk te rijden tot de wijken af zijn. Natuurlijk na werktijd. En wellicht ook nog na augustus genoeg plek.
Mocht je zin hebben om een keer langs te rijden, dan hoor ik het wel. Regio Dordrecht.
 

Bijlagen

Rob RD

Dé Rose Olifant
Donateur
25 aug 2002
18.904
9.418
60
Rèswèk
www.rd350.nl
Die laatste foto is natuurlijk geweldig... die verdient je avatar :} :} :} :}

Alvast welkom in het nacht topich en op de BBQ Topica Obscura

Je hebt er een Fan bij
 

slonzebons

MF veteraan
13 jun 2009
1.362
936
51
Rheden
GAAF!! Jaren geleden was er bij Randwijk een project, volgens mij heette het 'Ruimte voor de Rijn' of zoiets. In elk geval was er een serieus grote bouwput. Een maat van me is toen naar de uitvoerder/opzichter/sjef gestapt en is een gesprek aangegaan. Uitkomst was dat hij een zwart-op-wit toestemming kreeg om er na werktijd en in het weekend te rijden. In de brief stond dat we het terrein zonder schade of rotzooi zouden achterlaten, en meer van dat, gewoon redelijk. We hebben er maandenlang heerlijk tekeer kunnen gaan, allemaal een geplastificeerde kopie bij ons.

Het is inderdaad een aantal keren voorgekomen dat er zo'n groepje groenridders heul, heul, HEUL boos naar ons toe kwam, je kent die types misschien wel. _O-

Als je je correct blijft opstellen tegen die schreeuwlelijkerds, en dat kunnen wij O-), dan is er niets aan de hand. Zelfs de pliesie werd gebeld. Nog steeds nix aan de hand. Het is maar een tip.... Veel plezier in elk geval!