Cursus kentekenplaat wissen

Kentekenplaat wissen

  • Broodje aap

    Stemmen: 4 13,8%
  • Goed idee !

    Stemmen: 4 13,8%
  • Misdrijf

    Stemmen: 15 51,7%
  • Ik rij nooit te hard

    Stemmen: 2 6,9%
  • ik ben Gasgas

    Stemmen: 4 13,8%

  • Totaal aantal stemmers
    29

M. Tamburini

Die hard MF'er
17 nov 2005
274
0
Van Geen Stijl:

GeenStijl zit er bovenop, dus ook vandaag weer een belangrijke wetenschappelijke doorbraak: de Nummerbord Vervager aka real-time feauteauf*cker voor je nummerbord. Hoe het werkt? Je doet *flip* met de schakelaar en je nummerbord verdwijnt als sneeuw voor de zon. Enorm handig, want zonder nummerbord is het lastig flitsen. Check hierrr het filmpje van een Lambo-eigenaar met het apparaat. Een nummerbordvervager, wie wil dat nou niet? Aan u, hogeropgeleide bezoeker de vraag; hoe werkt dat, waar kan je dat kopen? Hoe maak je dat met gele nummerborden? We gaan er keihard voor staan: wie er in slaagt een filmpje inclusief (bouw)uitleg te maken met een 0031-nummberbord wint een dagje in touren in een Lamborghini


Iemand een idee daar we dit kunnen kopen. OOk verkrijgbaar voor de motor, of gewoon broodje aap

U vraagt wij draaien
Edit: Filmpje
http://jalopnik.com/cars/top/bullrun-tech-subterfuge-edition-electronic-license-plate-blur-effect-189348.php

En
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/015188.html#comments (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.geenstijl.nl/mt/archieven/015188.html#comments)

Dacht dat iedereen geen stijl wel wist te vinden
 
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/015188.html (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.geenstijl.nl/mt/archieven/015188.html)


edit

te laat |(
 
Montana is een hoogepigmenteerde verf die ideaal voor het werken op doek en andere oppervlaktes. Deze bus heeft een ideaal formaat om altijd op zak te hebben en eens kennis te maken met het merk Montana. Hoog gepigmenteerde verf voor alle doeleinden geschikt...
full


kunne we een afspraak maken ?? *O* *O*
 
maar om ff op je poll in te gaan:

tis helaas wel punt 3: Misdrijf



De Wegenverkeerswet 1994 is hier in artikel 41 duidelijk over. Deze zegt namelijk.

Artikel 41
1.
Het is verboden:
a.
op een motorrijtuig of een aanhangwagen enig teken of middel aan te brengen of te doen aanbrengen met het oogmerk de herkenning, daaronder begrepen de herkenning met behulp van technische voorzieningen, van het ingevolge artikel 40 gevoerde kenteken te bemoeilijken.

b.
Een motorrijtuig op de weg te laten staan of daarmee over de weg te rijden dan wel een aanhangwagen op de weg te laten staan of met een motorrijtuig over de weg voort te bewegen, wanneer op dat motorrijtuig of die aanhangwagen enig teken of middel is aangebracht, waardoor de herkenning, daaronder begrepen de herkenning met behulp van technische voorzieningen, van het ingevolge artikel 40 gevoerde kenteken wordt bemoeilijkt;

Er moet een teken (van de P een R maken bijv.) of een middel (klapmechanisme, reflecterende spray, terugflitseensheid etc. ) op het voertuig zijn aangebracht en niet noodzakelijkerwijs op de kentekenplaat.

Het door een ander laten aanbrengen is eveneens strafbaar, zowel de opdrachtgever als de aanbrenger plegen een strafbaar feit.
 
Ik weet wel dat er wanden bestaan (lijken van glas) en als je daar spanning op zet, blinderen ze ook.
Daar zitten iets van alliminium deeltjes in welke weer reageren op de spanning.
hoe het precies werkt weet ik niet, maar dit zal net zoiets zijn denk ik
 
als je een flitser ziet en dan je plaat wist kan je net zo goed remmen. het gaat erom dat de plaat niet te lezen is bij een flitser (gezien of niet), terwijl het voor "live" smerrissen lijkt alsof je plaat wel goed zichtbaar is. een valse plaat dus oid.
 
een vriend van mn pa had zoiets zelf gemaakt
ik kan je niet vertellen hoe maar met een beetje creativiteit moet t wel lukken
k'denk dat ze dat soort spul niet verkopen is volgens mij altijd homemade
 
Terug
Bovenaan Onderaan