dames motorpak dainese

shadowboxerrr

Rookie
3 aug 2009
4
0
nootdorp
dames pak dainese zwart rood 1 keer aangehad, nieuw.
ik heb hem gekocht voor 600 euro en wil er minimaal 300 euro voor hebben.

heb het gekocht in een opwelling, ik wilde achterop maar had geen pak, dus had ik deze maar effe snel gekocht , hij is me iets te groot

Mn confectie maat is 38, ben 1.79cm lang
maat 46
 
Laatst bewerkt:

Bloemm

MF veteraan
18 mei 2006
6.665
0
Drechtsteden
Geknipt en geplakt uit FAQ

Plaatje uploaden

Elke geregistreerde gebruiker heeft een documentenlijst tot zijn of haar beschikking. Deze kan gebruikt worden om plaatjes, kleine filmpjes of documenten op te slaan. Deze functie is erg handig maar ook vrij uitgebreid en dient dus wat nadere uitleg. Als nieuwe gebruiker is de documentenlijst leeg. Je kan een nieuw document toevoegen door op "document toevoegen" te klikken. In het daarop volgende scherm moeten er wat zaken ingevuld worden. Ten eerste kan je een mooie naam aan het bestand geven. Daarna moet je het bestand selecteren wat je wilt uploaden naar de server van Motor-Forum. daaronder kan je kiezen voor een kleine versie van dat bestand, bijvoorbeeld een screenshot van een filmpje of een icoon-versie van een groot plaatje. Het is ook mogelijk om een zip-bestand met meerdere foto's te uploaden, de server pakt dat bestand dan automatisch uit en hoef je dus niet zelf alle bestanden los te "uploaden" naar de server. Verder kan je kiezen in welke map het bestand opgeslagen moet worden en kan je een omschrijving geven voor je eigen gemak. Dit is niet verplicht maar kan handig zijn voor jezelf. Als je het bestand geupload hebt kom je weer in de documentenlijst terecht en zie je je document staan.

Als je in het hoofdscherm van de documentenlijst kiest voor "bewerk folders" dan kan je mappen aanmaken en namen van mappen wijzigen om zo een duidelijke structuur te krijgen in je verzameling. Stel dat je een hoop foto's gemaakt hebt op de Motor-Forum mega-meeting, je maakt dan bijvoorbeeld een map Megameeting 2007 aan en zet daar alle foto's in.

Als je een document wil toevoegen aan je bericht, klik dan in het reactieveld op het icoontje van de documentenlijst . In een popup-scherm komt de documentenlijst tevoorschijn. Klik op het document wat je wilt toevoegen (document wordt blauw). Onderaan kies je de optie die je wilt toepassen (dat zal meestal "afbeelding" zijn) en druk op de knop "Toevoegen". Je zult zien dat er een code in je bericht wordt gezet, verander deze niet. Je bericht zal nu inclusief je gekozen document in het onderwerp geplaatst worden.

Verdere uitleg: In de documentenlijst kan je foto's ook even snel bekijken op ware grootte en je kunt wat basisinformatie wijzigen. Als je met de muis op een plaatje gaat staan verschijnen er 2 icoontjes, een bekijk en een wijzig icoontje. Met het bekijk-icoontje kan je het bestand openen in een nieuw venster (en eventueel opslaan door er met de rechter kuisknop op te klikken en te kiezen voor "Opslaan als". Met het wijzig-icoontje kan je kan je zaken veranderen als de naam, de map waar het document staat en de omschrijving.
 
Laatst bewerkt:

CarpeDiem

MF veteraan
20 mei 2009
1.228
0
Rotterdam
Mooi pak!!!
Alleen jammer dat t rood is, is niet echt de kleur die leuk staat bij mn paarse motor, anders was k m zeker ff komen passen!
Succes met de verkoop!
 
Bovenaan