de remlichtschakelaar bij de rempomp van duc 999?

diegekmetdieguzzi

MF veteraan
8 jun 2004
6.347
27
strijen
Bezoek site
Ben De remklauwen van een Duc 999 op de rsv mille voorvork van m'n vriendins Guzzi aan het bouwen en nu vind ik nergens op de rempomp een aansluiting voor de remlichtschakellar en aangezien Safe...al dicht is en ik morgen best verdr wil, is er iemand die daar wat zinnigs over weet te zeggen?

Bvd,
Peter
 

v.d.v.

rim-master
3 mei 2003
17.055
361
53
oirschot
je kan een banjo-bout kopen met een druksensor in.

maar euh, foto's! :9~
Heeft zo'n druksensor geen nadelig effect t.o.v. een losse schakelaar?
Je bent met een drukschakelaar altijd een beetje slag kwijt omdat er een beetje olie tegen het membraam aan drukt. of is dat te verwaarlozen?
 

diegekmetdieguzzi

MF veteraan
8 jun 2004
6.347
27
strijen
Bezoek site
Tja...hij komt op m'n vriendin d'r fiets, en voor ik doodgeschoten wordt: ze rijdt beter als moi!, en de enige reden dat die schofterig remmende klauwen erop komen is dat ze de gewone Brembo goldlines die erop zaten niet mooi vond plus dat er een superbikestuur opkomt/ zit nu wat voor haar een meer toeristische rijstijl inhoudt dan een extreem rijdende dus die remmen zullen met dat beetje minder olie ook nog wel genoeg remmen?
Wel bedankt voor het meedenken!
 

diegekmetdieguzzi

MF veteraan
8 jun 2004
6.347
27
strijen
Bezoek site
Dat is 'm krek...! Radiaal zelfs?
Het is in ieder geval de standaard pomp van een 999 met die supergeile zilvere brembo's met 4 losse remblokjes ipv van de een aan elke kant. De verkoper 8-) claimt dat ze het glazuur van je tanden afremmen maar ach...Amerikaan...
Denk dat ze inderdaad wel bere goed gaan remmen. Als ze op de fiets zitten plaats ik wel een piccie!