Difi vent max jack

Lecram

MF veteraan
18 nov 2002
3.602
22
Barendrecht
Sinds deze week heb ik een Difi Vent Max. Die leren jas begon me steeds meer tegen te staan met die hitte.

Die Difi jas is echt een enorme verademing (letterlijk). De wind stroom gewoon door die jas en je hebt het gevoel in je t-shirt te zitten op de motor. Misschien beschermt die jas iets minder dan een leren jas, maar het voordeel van goede ventilatie en niet meer zweten is veel groter.

kWou het gewoon ff kwijt :] O-)

102049_06.jpg
 
Zaosl ik zie kost hij 99,95. dat is niet duur naar mijn idee. Ik denk dat ik zaterdag ook even ga kijken.
 
[me]Boos B is lui:
[/me]


kostdat?
http://www.motoport.nl/content/homepage/items_detail.cfm?id=2 (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.motoport.nl/content/homepage/items_detail.cfm?id=2)
 
Ik heb van het weekeinde ook deze jas en broek gehaald. 180 euro en nog de CE heup- en rugprotectors erbij gekocht, totaal dus 200 euro. Vind ik niet echt duur. Eigenlijk is er geen excuus meer om met t-shirt en korte broek te gaan rijden...

Echt een geval van "had ik het maar eerder gedaan"! Zag ik er af en toe tegen op om in de hitte door de spits terug te rijden en nat van het zweet thuis te komen (textielpak), nu ga ik weer met plezier weg. Als je stil staat en het waait een beetje voel je dat ook. Zodra je rijdt: heerlijk!

Jas en broek zijn in aparte tests door promotor goed getest. Broeken laatst in het blad en de jacks vorig jaar. Die test van jacks is nu op hun site gratis te lezen.

Vanochtend 19 graden en met 3/4-broek en t-shirt eronder niet te koud op de snelweg. Ik vind het eigenlijk nog best breed inzetbaar.
 
Mijn vader heeft deze set al een jaar (maar dan in de kleurencombinatie zwart grijs) het pak blijft mooi en zit goed en de prijs is vind ik ok. Aanrader! en nee ik heb geen aandelen O-)
 
Ik heb hem vandaag ook gekocht. Ik hoorde van de verkoper dat die jassen niet aan te slepen zijn. Hij zit erg lekker en morgen ga ik er ff een stukkie mee rijden
 
Is inderdaad een aanrader bij dit warme weer.
Laatst een stukje s'nachts met mijn Difijack gereden, dat was wel fris.
Bij een tankstation een krant gekocht en die onder mijn jas gedaan. *D

Met dit jack is er geen excuus meer voor een t-shirt.

Ninjawil
 
Terug
Bovenaan Onderaan