DroomRit voor het leven 2009 12-09-09

Paulus24

MF'er
11 jul 2009
235
0
Velserbroek
'Droomrit voor het Leven 2009' op dè boulevard van Noordwijk aan Zee, vóór de Hotels van Oranje!
De tiende editie van ‘Droomrit voor het Leven’ staat alweer voor de deur. Op zaterdag 12 september 2009 vindt de droomrit plaats, georganiseerd door de Cars for Charity Foundation. Vijftig jongeren die ernstig ziek zijn mogen met een exclusieve auto meerijden, zodat ze hun ziekte even kunnen vergeten. Er zijn vijftig droomauto’s met chauffeur die de jongeren een exclusieve droomrit en onvergetelijke dag gaan bezorgen.

Onthulling van een zéér bijzondere auto!

Zaterdag 12 september 2009 start de tiende editie van ‘Droomrit voor het Leven 2009’ traditiegetrouw vanaf het terrein van de IVA (instituut voor Autobranche & Management) te Driebergen om 10.00 uur. De auto’s vertrekken richting Noordwijk aan Zee, naar de Hotels van Oranje, die wederom dit jaar de hospitality hoofdsponsor zijn. Als grootste congreshotel van Noordwijk aan Zee, vindt de directie dit een mooie gelegenheid om iets goeds te doen voor de maatschappij. De eerste auto’s zullen vanaf half 12 arriveren in Noordwijk aan Zee. Bijzondere en echt unieke auto’s die meedoen aan de rit zijn: Ferrari Testarossa en California, Lamborghini Murcielago LP640 Roadster, Maserati Spyder Cambiocorsa, Spyker Aileron, Aston Martin V12 Vantage en vele andere!

De Hotels van Oranje zijn het decor voor de lunchstop. De rijders kunnen hier met elkaar praten en de jongeren kunnen zelf hun rijkunsten vertonen op de racesimulatoren. Ze kunnen tegen elkaar racen op de echte Arcade Classic simulatoren, die uitgevoerd zijn als twee-speler en voorzien van twee 29 inch schermen. Na de lunch is er een onthulling van een zeer bijzondere auto: de Porsche Panamera. Carlo Bransten, hoofdredacteur Carros en Mark Wegh, Porsche dealer en ‘Ondernemer van het Jaar 2008’, zullen deze onthulling verzorgen, die zal plaats vinden voor de Hotels van Oranje op de Oranje Promenade! Hierna rijden de auto’s weer terug naar Driebergen, waar ze een exclusief bezoek zullen brengen aan de Korps landelijke politiediensten. Dat is een unieke kans om eens kijkje te nemen achter de schermen van deze organisatie. Na dit bezoek zal de stoet onder politiebegeleiding terug rijden naar de IVA.

Cars for Charity Foundation is in 1999 opgericht door IVA-student Jonathan Middag. Hij wilde graag iets organiseren voor zieke kinderen in combinatie met exclusieve auto’s. Het bouwjaar en merk van de auto is totaal niet belangrijk. Het belangrijkste is dat de auto exclusief is! Dit was bedoeld als een eenmalig evenement, maar door het enorme succes is de Droomrit voor het Leven een jaarlijks terugkerend evenement geworden. Maximaal vijftig auto’s nemen deel aan deze rit. Elk jaar neemt het aantal aanmeldingen toe, maar Jonathan Middag vindt het belangrijk dat de rit voor jongeren en rijders persoonlijk blijft. De vijftig zieke kinderen moeten een bijzondere dag ervaren temidden van de droomauto's. Voor meer informatie kunt u ook de website www.carsforcharity.nl bezoeken.
Ikzelf als IVA student ga er dus dit jaar bij zijn met me vriendin. Als je bovenstaande tekst gelezen heb wil je er vast wel bij zijn. Het zal een groot ding worden. En als je het niet voor de auto's doet, doe het dan voor de kids ;) Motoren zijn natuurlijk ook vet ;)
Ook zal de Nieuwe Porsche Panamera onthuld worden.
Basic info:
Zaterdag 12-06-09
Noordwijk boulevard
om 11:30 arriveren de eerste auto's.
Tot zaterdag *O*
Ben te herkennen aan de Blauwe Sym Mio waar ik en me vriendin op rijden ;)
 
Bovenaan Onderaan