Dubbelproject 2x NC30

@Borrol

Die vriend is onze Roel, je kan hem steevast in het VFR400 topic terugvinden: VFR/RVF 400 Topic deel 6!

Het setje van de remmen zat al geruime tijd bij Jason (Micpec) op zn RVF, of het er echt vlak op zit durf ik niet met zekerheid te zeggen. Weet wel dat ik krachtig en gelijkmatig kan remmen en dat ik geen ongelijkmatige slijtage op de remblokjes merk .. voor de rest ken ik er iets te weinig van vrees ik :$. Voor zover ik met het blote oog kan zien zit het er wel recht op...

@Nickel

Wel ik denk dat je in de eerste plaats je projecten moet afmaken .... :9 .
Nee denk dat het puur subjectieve "he dat kan leuk zijn"-gevoel is. Ik had het alvast ook niet verwacht plots in een motormagazine te staan 8-)

Hallee, de brembo setje zat inderdaad op mijn ex-NC30...dus niet op de RVF NC35. Een RVF heeft een andere maatvoering voor de montagepunten van de remklauwen dan de NC30.

Hier een detailfoto toen deze op mijn ex-NC30 zat...

full


Ik heb hier geen problemen mee gehad, ik vond ze juist erg fijn vergeleken met de originele remmerij. Betere en fijnere dosering dan de originele remmen. Rempomp is een PSC16 van Brembo, met staalomvlochten remleidingen van bimota en de SBS remblokken zijn nieuw (2 pads per klauw) van Biggelaar Ducati performance, uiteindelijk circa 1500km straat/sportief gebruikt. Ik reed daarna te weinig op mijn NC30 en heb hem in okt 2009 weggedaan. Fijn fietsje :')
 
Laatst bewerkt:
IK HEB ZE!

Foto'tjes van Lemmy a.k.a. Vincent Burger voor Motor Magazine.
Copyright behoort dus toe aan Vincent Burger

[http://users.telenet.be/wolvenclaw/motos/Magazine/0003.jpg (afbeelding)]

[http://users.telenet.be/wolvenclaw/motos/Magazine/0011.jpg (afbeelding)]

[http://users.telenet.be/wolvenclaw/motos/Magazine/0038.jpg (afbeelding)]

[http://users.telenet.be/wolvenclaw/motos/Magazine/0047.jpg (afbeelding)]

[http://users.telenet.be/wolvenclaw/motos/Magazine/0059.jpg (afbeelding)]

[http://users.telenet.be/wolvenclaw/motos/Magazine/0063.jpg (afbeelding)]

[http://users.telenet.be/wolvenclaw/motos/Magazine/0067.jpg (afbeelding)]

[http://users.telenet.be/wolvenclaw/motos/Magazine/0071.jpg (afbeelding)]

Binnenkort gaan we wat rondrijden op Lezennes (m'n maatjes zijn al geweest), dan zet ik er nog wat foto'tjes op van op circuit ... en dan mag er maar eens een slotje op denk ik ;) .. nog even nagenieten :]


Mooie foto's Wiim! ;) Vooral detailfoto van de SES voetsteps. Die glimmen als nieuw!

Ik begrijp dat je in MOTOR staat...kun je die inscannen en naar mij e-mailen?
Ik heb dit niet gezien/gelezen...
 
Nieuwe remmen zijn inderdaad zeer goed, goed doseerbaar enzo. Het is altijd het pompje zelf dat ontlucht moet worden na een jaartje stilstaan .. zon drama is dat nu ook niet inderdaad, ben er tevreden van hoor ;). Wist niet dat ie op je NC30 had gestaan .. je hebt er ook zoveel gehad *D

Dat de locatie van Roel niet helemaal klopt vermoedde ik al, hij kent Roel zeker wel maar euh ja, foutje zeker? :z

Denk dat ik het artikel zelf nu wel online mag zetten.. Wel even downloaden als je t wil kunnen lezen ;)

Pagina1.jpg


pagina2.jpg
 
Heb je vorig weekend gezien op Lezennes, proper fietsje! ;)
Spijtig genoeg had ik zondag problemen met mijn motor (xr600), tegen dat ik op Lezennes aankwam schoot er maar 1 sessietje over.
Heb hem dan maar in mijn vrachtwagen laten staan :(
 
Wat gaaf om mijn oude motor zo te zien :}

Hehe, ja, heb er nog altijd geen spijt van dat ik er toen alles aan gedaan heb om exact die van jou te verkrijgen. M'n best gedaan om m weer in goede conditie te krijgen na niet meer nader te vernoemen gebeurtenis..

Heb je vorig weekend gezien op Lezennes, proper fietsje! ;)
Spijtig genoeg had ik zondag problemen met mijn motor (xr600), tegen dat ik op Lezennes aankwam schoot er maar 1 sessietje over.
Heb hem dan maar in mijn vrachtwagen laten staan :(

Das wel balen Jeroen. Ik heb het gevoel dat we vroeg of laat daar eens gaan aankomen terwijl het circuit niet open is .. en dan met lege handen terugkeren.

Kom gerust eens een babbeltje slaan als je me daar nog eens ziet! Mijn frans begint al behoorlijk te verbeteren met de verhalen van mensen die een RC30 hadden, kennen of gewoon beniewd zijn hoeveel cc ie heeft .... quatre cent! Un NC trente mais le cardinage d'un quarante cinque 8-)
 
Laatst bewerkt:
Ja inderdaad.. Dit weekend is het in elk geval niet open!
Heb nog niet echt veel circuitervaring maar heb een abonnement dus vanaf nu ben ik er wel om de 2 weken te vinden. Kans is dus groot dat ik je nog eens tegenkom ;)
 
Vandaag staan kletsen op het circuit. Bleek de man een spuiter van beroep te zijn. Had een heel mooi geprepareerde Ducati die een beetje samengesteld was uit allerhande verschillende modellen. Had er een echt mooie classic racer van gemaakt.

Anyway, hij vertelde me om mooie rechte lijnen te hebben je het best "3M Blue Fine Line Tape 3mm" gebruikt. Ook mag je verf niet te nat zijn. Ik vermoed dat je daarvoor al zo'n meng-ding moet hebben, maar met spuitbussen kan je dat mss ook bekomen door van wat verder te spuiten .. lijkt me. Ik deel het maar ff.

IMG_7126.JPG


IMG_7091.JPG


IMG_7173.JPG


IMG_7183.JPG
 
Laatst bewerkt:
leuke fotos wim, lekker bezig. Welk circuit is dit? En bedankt voor de info te delen komt mij denk ik binnenkort best van pas.
 
Laat zeker weten hoe 't verloopt!

Dit is Lezennes, heb er een abonnement genomen, 450 euro voor een jaar en dan elk weekend dat er mooi weer is rijden! ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan