Dutch Triumph Street & Speed Triple Meetup 8 Mei 2021!

8 apr 2019
126
48
Arnhem
Time for a meet up!

Na een jaar lang te hebben geleefd van lockdown naar lockdown zit natuurlijk iedereen vol enthousiasme te wachten tot er straks weer met een zonnetje en een lekkere tempratuur gereden kan worden. Het leek mij, en na een korte inventarisatie blijkbaar ook vele andere, een leuk idee om begin van de zomer met een groep Street & Speed triple eigenaren bijeen te komen. Een middag om eens te kijken wie en wat er allemaal rondrijd in ons kleine kikker landje!

Datum: zaterdag 8 mei 2021
Start locatie: Triumph Nijmegen (TLM-Motoren, Lagelandseweg 66, 6545 CG Nijmegen)
Eind locatie: Blom motoren (Het Koendert 4, 3831 RB Leusden)
Programma: TBA

Eventueel ook te volgen via facebook!

BELANGRIJK: Uiteraard vind de meetup alleen plaats indien het te zijner tijd ook kan/mag in combinatie met de dan geldende Covid-maatregelen
 

halflive

MF fossiel
Donateur
9 apr 2004
29.676
3.341
Purmerend
Als het niet in Nijmegen was had ik het overwogen. Een rondje Leusden-Leusden was redelijk geweest. Maar een startpunt 200km van mijn huis laat ik schieten.
 
8 apr 2019
126
48
Arnhem
Nog iets meer dan maandje tot 8 Mei! Vandaag de route eens getest en het was lekker rijden, beetje fris wel maar af en toe toch een top zonnetje erbij! De maatregelen rondom covid-19 zijn nog niet zover versoepelt als gehoopt maar niet getreurd want er kan hoe dan ook gereden gaan worden op 8 Mei! Na de persconferentie van 13 April meer daarover! Tot dan!WhatsApp Image 2021-04-03 at 18.44.16 (2).jpeg
 
8 apr 2019
126
48
Arnhem
Beste Triple rijders!

Nog precies 2 weken tot 8 mei! Hierbij alvast de nodige informatie voor die dag! De route zal enkele dagen van tevoren gedeeld worden (middels GPX-bestand) op deze pagina dus houdt deze pagina goed in de gaten! Met inachtneming van de Covid maatregelen is er geen 1 vast vertrek/aankomst moment maar een periode van een uur, op deze manier kan iedere rijder zelf bepalen wanneer hij/zij vertrekt/rijdt. Kom je met meerdere mensen of rijd je de rit samen met anderen zorg dan dat je de maatregelen in acht neemt. Gelukkig vervallen komende week (per 28 april) de verplichte winkel-afspraken dus mocht je de geweldige showrooms van de start & eind locatie willen bezichtigen kan dat zonder afspraak!

11:30 - 12:30; Bij TLM Nijmegen: Moto Guzzi & Triumph Motorcycle staat de koffie klaar om daarna goed de rit te beginnen. Ook nog eens kans maken op een leuke prijs? Dat kan! Komende week wordt deze actie aangekondigd, dus stay tuned!

14:15; SMILE! In de route zit een tussenstop (na ongeveer 1.5 uur rijden), degene die graag met andere rijders een groepsfoto willen kunnen hier de motoren naast elkaar parkeren om toch een mooi plaatje te schieten! Op deze locatie is ook een to-go locatie voor een hapje en drankje. Wil je graag op de foto met je Triple maar is een groepsfoto niet zo je ding of doe je dat liever niet? De route na de tussenstop gaat ook langs de vaste plek van de Lekdijk fotograaf op (mocht je hem niet kennen, zoek hem dan vooral eens op op facebook want hij zet jou en je motor erg mooi op de foto!).

16:30 - 17:30; Aan iedere dag en rit komt een eind dus ook aan deze. Bij Blom Motoren in Leusden kun je nog even de benen strekken alvorens je richting huis rijdt. Ook hier staat een drankje klaar en wat lekkers erbij zodat je nog energie hebt om naar huis te rijden!

Tot slot willen we iedere rijder vragen om natuurlijk de basismaatregelen rondom covid-19 deze dag in acht te nemen, houd afstand, draag een mondkapje waar nodig en mocht je klachten hebben blijf dan (hoe jammer het ook is) uit voorzorg thuis. Als deelnemer ben je zelf verantwoordelijk om de covid-19 maatregelen in acht te nemen.

Tot over 2 weken!
 
8 apr 2019
126
48
Arnhem
LAATSTE INFO / WEERBERICHT:
De weersvoorspellingen geven morgen aan dat het richting eind van de middag zal gaan regenen en om er zoveel mogelijk voor te zorgen dat we droog kunnen rijden is er in overleg met de start/eind locatie besloten alles 1 UUR TE VERVROEGEN. Dus 10:30 - 11:30 vertrekken, +/- 13:15 pauze momentje en dan 15:30 - 16:30 afsluiten.

De Lekdijk fotograaf zal op een wat aangepaste plek zitten (parkeerplaats ten oosten van het Fort) maar zal dus wel bij het Fort op de Lekdijk aanwezig zijn. Rijd daar dus niet te snel en niet te dicht op elkaar zodat hij de tijd heeft om van jou een mooie foto te maken!

Ikzelf ben morgen vanaf 10:30 aanwezig dus hopelijk zie ik jullie dan!
 
Bovenaan Onderaan