elektronische problemen gsx-r 600 srad

600SRAD

MF'er
17 mei 2004
230
0
H.I.Ambacht
Ik heb een probleempje met met gsx-r 600 srad uit 97,ik reed van de week op de snelweg met een gangetje of 150km/u en toen ik naar me teller keek zag ik hem in een keer naar 0 schieten net als me toerenteller.Allebei schieten van de snelheid en het aantal toeren dat je rijdt in een keer naar nul en terug,af en toe doet ie het dan helemaal niet en dan in een keer schieten ze weer omhoog.Nadat ik thuis was en het 's avonds nog een keer ging proberen gingen ook af en toe me benzine lampje branden(terwijl ik net had getankt) en me koelvloeistof lampje (wat ook peil staat) ook als je het contact aanzet hoor je normaal je brandstofpomp gaan en ook die maakt nu een ander geluid en het starten gaat wat moeizamer.Ik heb geen idee wat het kan zijn,ik heb er sinds kort een bodemplaat op met kleine knipperlichten die ook snel knipperen maar alles zit gewoon goed aangesloten en werkt.Ik heb nog garantie maar weet niet of ze dan niet gaan beginnen over die bodemplaat ?? Wie heeft dit ook wel is meegemaakt of weet wat het is ??? Alvast bedankt Leon
 
Gewoon teruggaan als je garantie hebt. De bodemplaat kan de oorzaak niet zijn. Waarschijnlijk een probleem bij de aansluiting van je bedrading bij de tellerunit.

Als je dealert niets kan vinden kun je altijd nog info vragen bij Mototronix in Purmerend, specialist op gebied van electronica.

Succes :]
 
Is het misschien je accu? Is deze misschien al wat ouder? Of een keer leeggeweest en toen opgeladen? Ik herken dit en dit was het toen bij mij. Probeer eens een stukje te rijden zonder je accu. Dus starten, accu eruit, en kijk dan of hij het nog doet. Neem wel iemand mee die je kan aanduwen als hij afslaat ;) in z'n 2 dan he...

Succes
 
heb ik ook gehad corrosie op de accupool, eerst slecht starten toen vielen de tellers uit en gingen alle lampjes knipperen tot hij helemaal stil viel .
accupolen schoongemaakt en weer lopen als een trein
 
Terug
Bovenaan Onderaan