enduro achterop tasje

africatijn

MF'er
25 apr 2003
102
0
Ha!
Ik zoek zo'n vierkant/rechthoekig tasje dat je vaak achterop enduro motoren ziet, zoals Suzuki DR400Z, NX250 etc.

Weet iemand waar deze te verkrijgen zijn?

Groets,
T.
 
Tweedehands op bijvoorbeeld www.e-Bay.de zoeken op: hecktasche
momenteel:
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=46172&item=7928888037&rd=1&ssPageName=WDVW (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&amp;category=46172&amp;item=7928888037&amp;rd=1&amp;ssPageName=WDVW)

nieuw ook hier te krijgen http://www.ktm-sommer.de (www.ktm-sommer.de)
of hier www.touratech.de


Maar ze zijn vast bij een cross-zaakje uit voorraad leverbaar.
 
Of je koopt bij de kruidvat een zwart toilettasje :X voor 1 pleuro en monteer deze op je motor. Ziet er perfect uit. Deze foto is al van meer dan een jaar geleden en tasje is nog perfect. Tasjes kosten 40 pleuro bij een motorzaak (bruggeman).
full
 
"Of je koopt bij de kruidvat een zwart toilettasje"

Kijk! Dat is een nuttige tip. Bedankt..

Heuptasjes, heb ik het niet zo op, tenzij er zachte dingen (bammetjes) in zitten wil ik zo'n ding niet rond mijn heup hebben.
 
Ik heb er eentje van Acerbis koste me 30 euro bij Motoport. Wel behoorlijk duurder dan de Kruitvat oplossing achteraf gezien. Die van Acerbis heeft dan wel weer een lief sjorbandje zodat je gereedschap niet alle kant op stuitert in je tasje. Kan je vast wel een andere oplossing voor vinden met een budget van 29 euro :)
 
Het hoeft natuurlijk niet perse kruidvat te zijn :P
De action, trekpleister, etos, aldi, lidl. Daar hebben ze allemaal wel toilettasjes.
:z

[edit]
Ik heb mijn slot erin zitten en ik moet zeggen dat, als ik offroad ga het slot wel lekker heen en weer kletst. Je moet idd ff een bandje fixen met klitteband ofzo, dat het goed vast zit.
[edit]
 
Idd, effe choppen bij een fietsenzaak

Computertjes voor op je motor zijn ook vele malen goedkoper bij een fietsenzaak.
Maar bijv andere ondingen, noem maar iets, bijv van de aluminium gekleurde boutjes kosten ook vele malen minder bij scooterzaken, en het zijn precies dezelfde.
Denk ook bijv aan ledlampen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan