Even voorstellen!

Ruud351

MF'er
17 jul 2011
72
0
47
Burgum
Bezoek site
Hallo allemaal,

Mijn naam is Ruud en stel mij hier ook nog maar ff voor :)

Ik ben bijna 40 jaar, en nu zo'n 12 jaar de trotse bezitter van een stempel achter de A
Diezelfde 12 jaar gereden met een VFR die net niet wegenbelastingvrij wordt, en sinds kort overgestapt op een VTR uit 2001.

Voor deze aankoop heb ik hier nogal wat rondgesnuffeld en daarom ook maar aangemeld.

Samen met mijn vriendin (welke sinds 1 april een kleine bandiet met ABS onder haar kont heeft) woon ik in de prachtige gemeente Tytsjerksteradiel, van waaruit we regelmatig een stukje gaan sturen.

Hier nog een plaatje van de twee-pitter:Groeten, Ruud
 

Paul_K

MF veteraan
22 jul 2009
13.579
0
Westzaan
Hey Ruud *D ,

Welkom op het forum :W


In het najaar, zondag 9 oktober 2011, is er weer een echte goede, grote gezellige najaarsrit waarbij iedereen welkom is. Een dagje bedoeld om kennis te maken met anderen, ervaring op te doen met groepsrijden, maar vooral gezelligheid *O* . We gaan een mooie route rijden van ongeveer 150 kilometer door het rivierengebied :] . McDonalds Geldermalsen is het startpunt en De Lucht het eindpunt. Onderweg eten/drinken we nog wat bij Petit Restaurant 'Boulevard' te Gorinchem :) . We rijden met Follow Up systeem, waardoor iedereen op zijn of haar eigen tempo kan rijden :] . De rit is dan ook prima geschikt voor her-opstappers, beginnend bestuurders, kersverse rijbewijzen, nieuwe forumgebruik(ers/sters) of andere gezellige motorrijders die ervan houden om te genieten van de gezelligheid en omgeving *O* .


Voor meer gezelligheid, informatie en om je aan te melden, zie het topic:
Dé najaarsrit 2011, zoals gebruikelijk met mooi weer

Hopelijk tot zien bij de rit :W