Ex-lessersrit september 2017

Hanzelman

Die hard MF'er
16 sep 2012
945
0
Veluwe
Ik zou dat ook graag willen weten, misschien is dat voor mij wel de pomp om de hoek van m'n stal? Tot straks dan maar ;-)
 
Laatst bewerkt:

Klaar

MF'er
20 nov 2015
93
0
Bezoek site
Bedankt voor de leuke rit, mensen! Het was een mooie route, stralend weer, heerlijke lunch, gezellige mensen... Kortom een topdag :] :t
 

saabert

MF veteraan
25 jul 2013
2.929
33
48
thuis
Na een wat onwennige start, veroorzaakt door een onwillige tomtom de route van vandaag gereden. Onderweg, en na 4000km, er achter gekomen dat ik het verkeerde balhoofdlager heb gemonteerd. Want als ik op snelheid ben, 'bevriest' de besturing. Dat ga ik dus navragen bij mensen die er meer verstand van hebben dan ik.

Achteraf gezien was het 2e deel wat aan de intensieve kant. Te veel bochtjes en kruisingen. Dat moet een volgende keer ook anders.


Tijdens de overtocht naar Olst werden we vergezeld van 3 strijk-ijzers waarvan er 1 in het water dobberde (Citroën CX die omgebouwd was tot boot...hoe zot kan je het hebben). Na de lunch werden we vergezeld door een rijtje (oude) Mini's met af en toe bijbehorend odeur van loodhoudende super, vermengd met olie.

Al met al best een aardig ritje. De aankomst bij de pomp was tegen 16.30u. Onderweg naar huis op de A1 achteraan mogen aansluiten bij Barneveld, dus binnendoor naar Hoevelaken en daar de A1 weer op. Nu stond het bij Bunsburg weer vast. Dus maar binnendoor naar huis gereden via Baarn. Want ik heb gemerkt: filteren door de file heen is iets waar ik me (nog?) niet aan waag...
 
Laatst bewerkt: