FFkes voorstellen

Snaad

MF'er
16 nov 2009
80
0
Culemborg
Hallo!

Ik ben Sander, 22, bezig met mn lessen en mn rij-instructrice heeft me dit forum aangeraden. Dus een paar dagen hier op rondgekeken, zeker een mooi en handig forum!! Ik ben me aan het orienteren op een motor, de keus lonkt nu toch naar een Kawa zxr 400 om mee te beginnen:) Ik hoop dat ik hier veel kennis op kan doen op het gebied van motoren, maar ik denk dat dat wel goed gaat komen. Als iemand nog tips voor me heeft waar ik op moet letten bij het aanschaffen van een motor, kom maar op!
 
400cc is goed om te leren rijden, maar op een 600cc kan je ook goed leren rijden.
En als je dan een beetje gewend ben aan het rijden kan je met een 600cc ook nog erg veel lol hebben.

Een cbr600 staat ook bekend als goede beginnersmotor, maar goed daar zijn al heel veel topics over..

Kijk ook even op Welke motor is geschikt als eerste motor? voor een nieuwe motor.
En een checklist: http://www.orion-motorclub.nl/omc-techniek/omc-motorkopen.htm

Het best is ook om iemand mee te nemen die veel verstand heeft van motoren.

Mvg Sven
 
Bedankt Sven hier kan ik zeker wat mee!

Ja een nieuwe zxr250 is natuurlijk wel heel sexy, maar wil toch ook niet gelijk een apparaat van 7000 euro hebben.. Kan ik beter een 2e hands zx6 van dat geld kopen:)
 
Klopt, ook een hele goede keuze, alleen de modellen na 2002 zijn wel wat extremer om te rijden dan bijvoorbeeld een cbr 600 f.

Maar zoals al vaker gezegd, ga lekker proef rijden en kijk wat je prettig vind.
 
:W Sander
full
Suc6
met je Atje :] Als je de icoon wilt of resizen, even hier vragen 8-)

full
 
Danku sloopkogel:) ik werk als 3d visualisatie en virtual reality specialist, dus werk zelf ook veel met photoshop:) mochten er op dat gebied nog vragen zijn van wie dan ook, kan ik ook bijspringen mocht dat nodig zijn:) ik merk wel dat dit een heel sociaal forum is, iedereen helpt makkelijk en geeft fatsoenlijk antwoord. Ik ben ook lid van een 3d forum, al die lui zijn verschrikkelijk arrogant. Werkt wel heel fijn zo:)
 
Welkom :W
En wie is je rij-instructrice dan? :?

Verder.. motor.. idd gewoon lekker rondkijken en tegen die tijd gaan proefrijden. Laat je hoe dan ook niet gek maken door de mensen die denken dat méér CC's beter is, en dat 1000cc of meer je "doel" moet zijn :z
 
Monica heet ze, geeft les in Tiel.

Daar had ik t laatst ook met haar er over, ze vertelde dat lichtere motoren idd beter bochtenwerk hebben. Dat is mij ook opgevallen met mn lessen, heb op verschillende motoren gelest, en de lichtere zijn veel soepeler.
 
Terug
Bovenaan Onderaan