Fireblade te koop

Status
Niet open voor verdere reacties.

mourice

MF'er
7 apr 2006
53
0
49
Delft
Met pijn in mijn hard, ga ik afscheid nemen van mijn Honda ;( ;(

vraagprijs: 5950,00

inmiddels uitgerust met een Two-brothers uitlaat, 35000kmBijlage: Blade 99.jpg
 
Laatst bewerkt:

Maikel84

MF veteraan
16 okt 2003
3.675
0
35
Drunen
die dingen staan uitgelegd in de faq (frequently asked questions)

onderstaande komt daaruit:

Hoe voeg ik zo'n icoontje toe bij mijn naam?
Maak of zoek een plaatje, zorg ervoor dat deze 60x60 pixels is, zet hem ergens op internet en vul daarna bij je profiel de URL van het plaatje in. Wanneer je zelf geen ruimte op internet hebt om je plaatje neer te zetten kun je hem ook op onze server zetten door Profiel, en vervolgens 'mijn bestanden' te kiezen en daar je plaatje te uploaden (op internet zetten). Nadat je je icoontje geupload hebt komt het in de lijst bestanden te staan. Klik rechts op de naam van je icoontje en kies 'Kopieer Locatie' of 'Copy Shortcut'. Klik vervolgens op Profiel en klik bij Icoon op rechts > plakken. Klik hierna op Wijzigen en voila, je hebt een icoontje. Zorg er wel voor dat je plaatje niet te groot is, dat is voor mensen met een niet al te snelle internet verbinding erg irritant. Een mooi bestandsformaat van je icoontje is rond de 10/12 KB.
 

Joker 14

MF veteraan
20 nov 2003
3.000
0
bergschenhoek
Mourice,

Is de motor nog beschikbaar? Ik ben, afgaande op de sobere informatie, wel geinteresseerd. Probeer te mailen maar krijg een foutmelding.
Ik spreek even voor me maatje die op het moment op vakantie is ( nog 2 weken)

hij is nog steeds beschikbaar zodra hij terug is zal ik zeggen dat er gereageerd is en dat hij de gegevens even update dus km stand e.d. even vermeld


p.s. maakt een supergeluidje met die twee broertjes eronder !!!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.