frame richten regio Amsterdam

|(

Hardtailproject. Schademotor. Ik kom er achter dat de schade meer is dan alleen blik. Het frame is verbogen. Achterste gedeelte heeft een tik van links gekregen. Dit moet gericht worden:
VERREKTE K*T. Ik baal hier heel erg van. Maar als mijn frustratie bekoeld is zal ik alle opties eens goed overwegen. Tot die tijd zoek ik naar ervaringen met schadebedrijven in de buurt van Amsterdam, of mensen die dit kunnen en mij tegen betaling willen helpen.
 
Laatst bewerkt:

Flaterik

MF veteraan
12 mrt 2004
15.840
0
www.vanderwoudentechniek.nl
Vriendelijke gast en het werk waqt hij levert zag er goed uit
 

Yakko

MF veteraan
27 jan 2005
1.995
0
39
Breda
www.bochtgemist.nl
Waarom balen, ik zie het probleem niet :? Niets mis met richten mits het door een specialist uitgevoerd wordt. Kijk het frame moet niet onder een hoek van 90graden staan maar zoals op de afbeelding staat ... eitje voor zulke mannen :Z
 
Lijkt me balen omdat het weer tijd en centen kost.

Maar het is te fixen, zo te zien.
Inderdaad, 't kost centen. Eens temeer blijkt dat een project toch veel meer kost dan beoogd. Goddomme.

Afin, ik zal morgen eens kijken en wat mailtjes de deur uit sturen. Bakker heb ik al vaker langs zien komen. Misschien dat die richters me een offerte kunnen sturen? Als het onder de 500e kan blijven ben ik een blij man.
 

C-H

MF veteraan
13 nov 2006
2.365
2
Ergens
en dikke balk over 2 kratjes bier en ff met 2 man hem in fatsoen buigen?
Kan met 1 man minder.

Ooit een keer een achterframe gericht door eerst de schade stereo gespiegeld te maken, oftewel de andere kant op een pallet net zo krom geslagen.

Vervolgens auto krik ertussen en op maat persen, klaar.