Geen topic maar HTML-bende,

GSX-Reinier

Die hard MF'er
17 okt 2002
876
0
Obdam
Steeds vaker krijg ik als ik op een topic klik dit te zien :

</script></select></center></td><td class='tablec1' width=50><center>2604</center></td><td class='tablec2'><div class='smallfont2'> 26/05 09:43</div></td></tr><tr><td class='tablec1' width='22'><center><img src='/forum/images/map-default.gif' alt=''></center></td><!-- <td class='tablec1' width='22'><center><img src='/forum/images/icon/0.gif' alt=''></center></td> --><td class='tablec1'><center><a href='topiclist.php/29'>OT</a></center></td><a

Maar dan op 1 regel. Dit is niet de bedoeling denk.

ik denk, ik zeg het maar want volgens mij gaat er iets fout.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Trage verbinding ? Forum is wel megatraag af en toe de laatste tijd..tijd voor andere software/nieuwere hardware O-)
 
Dit gebeurt wel eens door een verbroken verbinding. Als de pagina niet helemaal goed wordt binnengehaald probeert je browser er toch nog iets van te bakken, maar dat lukt niet altijd.
 
In dit geval helemaal niet.
Ik heb het ook wel eens als ik te snel achter elkaar op refresh druk.

Dan geeft die de pagina half weer en dan nog een stukje html.
 
anders moet je het gewoon weer ff omzetten :) Dit komt eruit.
2604
26/05 09:43

OT
[ Voetbal ] Bekerwinnaar 2004
BGL Racing

93
953
26/05 09:41

G&G
Te koop: Carbon kontje Ducati Monster
Phr3ak

27
399
26/05 09:35

ALG
Yamaha Diversion gespot
Martine

3
43
26/05 09:33
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Tis dus de index. Maar hoe kom ik daar nu aan als ik op een topic klik ?

[me]GSX-Reinier vind het maar vaag.[/me]
 
Terug
Bovenaan Onderaan