Geld verdienen ???

MarcozZ

MF veteraan
29 jan 2003
2.686
1
Mocht je tegen betaling een wildvreemde kerel achterop je motor willen laten meerijden dan is dit je kans :+

http://www.marktplaats.nl/markt/contact/adviesoproepen/59997.htm?rv=100&oudei=200 (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.marktplaats.nl/markt/contact/adviesoproepen/59997.htm?rv=100&amp;oudei=200)

Ik moet helaas verstek laten gaan want ik heb een vaste hetero relatie en vind 70,- verdacht veel benzinegeld,komt nog bij dat mn motor voorlopig kapot in de schuur staat.
 
alleen sportieve motoren?
misschien vraagt ie wel of je even wil stoppen bij de bank, als ie dan heel hard naar buiten komt rennen met een zak met geld zou ik maar snel wegwezen O-)
 
heb in de krant ook wel eens van deze ads gezien

straks zijn het die nigerianen motor weg en dat voor 70 €



je heb wel van die jongens en meiden die wel willen maar niet durven die gaan achterop
 
Misschien met 4 man heengaan, mag hij bij een achterop (op de motor bedoel ik dan :+ ). 70 pleuro's verdelen en kijken of het lachen is
 
Ik moet helaas verstek laten gaan want ik heb een vaste hetero relatie en vind 70,- verdacht veel benzinegeld,komt nog bij dat mn motor voorlopig kapot in de schuur staat.

Als je al een vaste relatie hebt, wat heb je dan te zoeken bij deze advertenties???? :+ :X
 
lol is er al reactie.......mocht hij willen en er meer mensen willen eens meemaken wat hiervan de bedoeling is dan ben ik er ook bij(mits ik vrij ben uiteraard)


wat een mafkees haha.
 
kan natuurlijk ook onschuldig zijn....zijn niet altijd die gemene motordieven die je op allerlei manieren erin willen luizen

Mwja...wie wil uitvinden?
 
Tegenwoordig is het toch in om criminelen om te leggen vanaf een motorfiets, misschien zoekt ie wel een taxiritje :+
 
hmmm, dus er is bijna niemand die in goede bedoelingen van deze jongen gelooft?

het lijkt mij vrij onschuldig... iemand die misschien erg benieuwd is naar hoe dat voelt, maar niemand met n motor kent (of gewoon niemand kent)

ik rij niet sportief genoeg hiervoor overigens ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan