Gezocht: betatesters

Pierre

Developer
Donateur
6 sep 2005
4.957
0
Friesland
www.motormedia.nl
Beste forummers,

De insiders weten het al een tijdje, we gaan over niet al te lange tijd over op nieuwe forumsoftware.

De huidige software is gebaseerd op ActiveTopics en dat is inmiddels alweer een jaartje of 6 oud. ActiveTopics heeft lang zijn ding gedaan maar was nooit écht in staat om te doen wat het moest doen en daar moest maar eens verandering in komen.

De nieuwe forumsoftware moet natuurlijk getest worden, en daar hebben we jullie hulp bij nodig. We zoeken ongeveer 25 mensen die op zoek willen gaan naar fouten en andere rariteiten. Daarbij kunnen er ongetwijfeld dingen verbeterd worden en dat willen we uiteraard horen.
Let op: je hoeft geen computerexpert te zijn om mee te doen! Heb je de tijd en de zin om er aan mee te doen? Schrijf je gewoon in.

Wat verwachten we van je?
Dat je behalve de standaard dingen die je normaal op dit forum doet ook wat uitgebreider de nieuwe mogelijkheden uittest. Een beetje rondklikken is dus niet genoeg. Je moet er rekening mee houden dat je hier zo'n 4 uur per week voor een periode van 6 weken mee bezig zult zijn.
Als je wat raars tegenkomt of bepaalde dingen graag anders had willen zien kan je dat melden op een speciaal forum.

Hoe kan je je aanmelden?
Stuur een mail naar [email protected], geef aan wie je bent (nickname) en geef aan welke browser en besturingssysteem (naam en versie) je gebruikt om te internetten.

We verwachten over ongeveer twee weken te kunnen starten met het testen.
 

Marz

MF veteraan
Donateur
2 aug 2002
5.371
29
46
Den Haag
:^

Inderdaad, na lang beraad hebben we uiteindelijk gekozen voor React, de forumsoftware van Parse. React is in tegenstelling tot ActiveTopics uitermate geschikt is voor grotere forums zoals Motor-Forum, en voldeed aan al onze eisen en wensen.

Hmm,. ben je een beetje een lost addict ??? O-)