Gixxerday 2002: Flight 1805

Tuur

Rookie
3 feb 2002
26
0
Amsterdam
Nog anderhalve week en dan wordt er voor de 2e keer een waanzinnige GSX-R dag gehouden! :}
Check even deze gave newsletter en wat er allemaal te doen is http://www.gixxerday.com/newsletter2.htm (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.gixxerday.com/newsletter2.htm) :9~

Doel is om met zoveel mogelijk gixxer freaks daar naar toe te rijden.
Ik weet dat er een flink aantal op dit forum rond hangen dus bij deze: wie gaan er mee?
Ik heb de rit laten starten vanaf de A1 maar de centraal liggende A28 nodigt natuurlijk uit voor onze vrienden uit het zuiden om aan te haken! :]

Heb er zin in! :)
Tuur
 
Dr was al een topic over geweest, maar die is verdwenen met de grote crash. Die had Jasper gepost (hij organiseerd het geloof ik).

En ik mocht ook komen op mn CB!! :P
 
Aha! Ik dacht al dat er iets was geweest maar kon niks meer vinden..

Ja klopt alle eer uiteraard aan Jasper.

We zullen wel een oogje ;) dichtknijpen als er wat anders aan komt 'hangen'

Tuur
 
18 mei is ook de tocht in het noorden. Als dit redelijk op tijd afgelopen is en de gixxerdag gaat lang genoeg door, dan kom ik ook..
 
Scarface schreef:
18 mei is ook de tocht in het noorden. Als dit redelijk op tijd afgelopen is en de gixxerdag gaat lang genoeg door, dan kom ik ook..
Denk wel dat het tot een uurtje of 18:00 druk zal zijn. En als het lekker weer is dan misschien nog wel langer :]
 
Ik ben wel van plan om naar de gixxerday te gaan. :)
Maar ik weet nog niet hoe laat ik dan weg kan.
Dus ik zal wel niet met de groep meerijden.
 
Ik kom misschien ook nog wel even kijken. Maar dan niet met Flight 1805, maar gewoon op de gixxer ;)
 
aaaaaaaaaaarch ik wist het, ik wist het..
Ik had iets op 18 mei.. Probleem is alleen dat mijn Pinkpop kaartje iets duurder is.

Sorry, geen gixxerdag met mij dit jaar :(
 
Misschien dat ik kom, ligt eraan (RBW terug? Niet te laat klaar met onze toertocht etc?)...
 
Misschien, als je het heeeel lief aan hem vraagt, dan mag je, ook al heb je misschien helemaal geen Gixxer, ook wel komen. 8-)

Ik heb in élk geval een voor- en achterwiel uit een GSX1100R ingebouwd..... zodoende ben ik misschien wel de meest verbouwde GSX1100R die er zal zijn.... :j
 
Iedereen is natuurlijk welkom! De GSX-Ren staan natuurlijk wel in de spotlights op Gixxerday maar het lijkt me dat supersport freaks en streetfighter piloten daar geen problemen mee hebben. De GSX-R750 van 1985 is ook de opa van jullie Blades, R1-en, ZX-en, etc.

O ja, nog één vraag: wie regelt er goed weer aanstaande zaterdag?? 8-)

De laatste nieuwsbrief over Gixxerday kun je vinden op http://www.gixxerday.com/newsletter3.htm (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.gixxerday.com/newsletter3.htm) .

De groeten en tot zaterdag,

Jasper
 
Ik ben er helaas waarschijnlijk toch maar niet bij. Ik krijg zaterdag bezoek uit Canada. Dus veel plezier jongens en meisjes.

ik regel het weer iig niet...
 
Zojuist klaar met de grote poets beurd. De velgjes zijn weer wit en de lijkjes weer verwijderd })
Ben er helemaal klaar voor! :}

Dan dat hoerige weer :( .
Ziet er naar uit dat we het tot in de middag droog houden. Dat we nat worden is wel erg zeker:

KNMI
Morgen half tot zwaar bewolkt en van het zuidwesten uit enkele regen- of onweersbuien, mogelijk windstoten en hagel. De buien bereiken het noordoosten pas in de loop van de middag. Middagtemperatuur van 17 graden in Zeeland tot 24 in het oosten en noordoosten.

HWS
Morgen overdag begint overwegend zonnig, in het zuiden is het dan al bewolkt en later in de ochtend wordt het ook elders bewolkt. In de middag kan er een enkele regen of onweersbui vallen. De middagtemperatuur ligt rond de 20 graden. De wind waait uit het oosten tot noordoosten en is zwak tot matig, rond kracht 3 en aan zee soms vrij krachtig, 5 Bft. In de loop van de dag draait de wind naar het westen tot zuidwesten.
 
Laatst bewerkt:
Ik vond het nogal tegenvallen in Rogat zeg. Eigenlijk helemaal niets spectaculairs aan. Op de terugweg ben ik nog even naar TT motoren geweest in Zwolle. Ook niet echt bijzonder, op de dynojet bank na dan. Toen ik aankwam ging net de RSV Mille van Gerard Wosten er op. Mn oren doen er nu nog pijn van :+
 
Ik kon hem nu ook eens horen zonder er op te zitten. Tering zeg, er zit wel een errug vet geluid in.Ik stond er naast met wat vrienden.Ik kwam niet meer bij van het lachen vanwege het volume en ik had een stijve en pieste bijna in me broek en had kippivel en de rillingen liepen over me rug en.........het was best wel lekker :9~
 
Terug
Bovenaan Onderaan