Graadmeter in de autoweek

chalfa

MF'er
24 mei 2004
30
0
hengelo
Gekopieerd van autoweek.nl :

Wat denkt Nederland? Elke week geven wij een stelling waarop u kunt reageren. Of u nu voorstander van de stelling bent, tegenstander of neutraal, elke reactie is welkom. Geef uw mening! De leukste reacties publiceren we in AutoWeek.

Sinds 1991 mogen motorfietsen de file inhalen. Om een en ander veilig te laten verlopen, hebben politie en diverse belangenorganisaties een gedragscode vastgelegd. Zo dienen automobilisten altijd alert te zijn op inhalende motorrijders en hen de ruimte te geven. Motorrijders mogen de file niet inhalen wanneer deze sneller rijdt dan 40 km/h, de vlucht- en redresseerstrook zijn verboden terrein en het snelheidsverschil met de file mag niet meer bedragen dan 10 km/h. Maar wat zien we? Veel motorrijders komen knalhard op de file aanrijden, zigzaggen tussen auto"s door, en gebruiken vrolijk de redresseer- en vluchtstrook. Ergerlijk en bloedlink! Moeten we het inhaalverbod voor motoren herintroduceren of moeten automobilisten niet zo zeuren?


Denk dat we als motorrijdend nederland (en belgie) maar eens de site van autoweek moeten gaan en eens laten horen wat de motorrijders denken. 8-)

http://www.autoweek.nl
 
Ik was van plan om ff naar de recties te kijken maar er ging heel wat mis op de site van autoweek.


Zou het druk zijn ofzo? })
 
Ik denk dat een aantal motorrijders gewoon eens een beetje normaal door een file moeten rijden. Topics over trage motorrijders in de file zeggen genoeg.. men wil knallen, desnoods tussen de file door.

Als we niet opppassen zijn we dat recht straks kwijt dankzij een paar aso's.
 
Terug
Bovenaan Onderaan