Gus Scott Performance Bikes

croft1b.jpg
 
Die gasten kenden de risico's. Een gemis voor de scene.. Maar ik denk dat ze liever op zo een manier gaan dan als ze 85 zijn en kwijlend in een rolstoel zitten..
 


Dat er geen (helaas) geen porno in de PB staat...

Gus had in Macau zeer veel geluk bij een ongeluk. Hij landde na een behoorlijke vlucht beneden onder aan de kade in het water. Hij schreef het toen wel grappig en laconiek op, typisch...

Nu met de TT had ie minder geluk. Hij had zelf verzoch om een hoger startnummer. Had ie dat niet gedaan dan had ie nu nog rondgereden... als, als...
 
ronnie was die met een Goldwing 1800 een wheelie trok.! _O-
Sinds hij weg is, is de pb niet meer hetzelfde.

Inderdaad. Naast racen (een rondje van gemiddeld 122 mijl per uur op Man!!!) hield Ronnie ook van rustig toeren op de Goldwing })

full
 
Moet de TT op Man nu verboden worden of niet? Wat vinden jullie?
:N , als ze alles moeten verbieden waarbij doden vallen blijft er niet veel meer over.
Lijkt er alleen wel op dat de veiligheidsmaatregelen NOG beter nageleefd moeten worden.
Dat had alweer 2 doden gescheelt.
 
Moet de TT op Man nu verboden worden of niet? Wat vinden jullie?
Verbieden, verbieden, verbieden... Waarom moet alles tegenwoordig gelijk maar verboden worden. |( :X

:N

In de eerste plaats is verongelukken tgv een overstekende baco wel behoorlijk uitzonderlijk. Op een gewoon circuit kun je ook verongelukken doordat er iemand voor je valt, of (hoe onwaarschijnlijk ook) tgv iemand die oversteekt. Ten tweede weten de coureurs zelf heel goed waar ze aan beginnen en ze kiezen er zelf voor om dat risico te lopen. Als je alles moet verbieden waarbij mensen kunnen verongelukken, kun je alles wel verbieden. Zeker als de deelnemers zelf welbewust het risico nemen.
 
Zonde!
maar ik geloof dat er gemiddeld ieder jaar op IOM wel iemand helaas sneuvelt, dus hierom zullen ze het niet verbieden denk ik.
Zijn wel altijd prachtige races! heb er een video en een dvd'tje van :} waarschijnlijk gaat m'n eerste motorvakantie richting IOM!

Nampus
 
Is het niet zo dat ze beiden voor BSD reden ?

Inderdaad zonde..

GODSPEED

En over de IOM-TT, als je eerlijk kijkt is het natuurlijk een beetje gekkenwerk*. Het circuit is natuurlijk al erg oud, en over de openbare weg. Motoren worden natuurlijk steeds sneller en krachtiger door de tijd, terwijl het 'circuit' er niet veel veiliger op is geworden. Elke keer is het hetzelfde als er iemand overlijd op tijdens de race, en vooral als het een bekend iemand is, komt deze discussie weer. Maar zolang er veel commerciele belangen mee zijn gemoeid zal dit niet zo snel veranderen.

* wel bijzonder mooi gekkenwerk natuurlijk...
 
Zat gisteren het verhaal in PB te lezen dat hij 24 uur voor zijn dood heeft geschreven over zijn ervaringen op de TT die dag...rillingen liepen over m'n lijf.

Hij was nerveus op de ferry...dat het misschien een one way trip zou worden...

Echt een freak-accident zoals ze dat zo mooi noemen...zwaar klote!

Gus, R.I.P. :}
 
Spoor jij niet helemaal ofzo? Dit is echt de meest domme opmerking die ik ooit op dit forum heb gelezen... :r

Jij snapt duidelijk niet wat de IOMTT inhoud...

Nou, bedankt voor deze waardevolle inbreng. T was meer bedoeld om een discussie op gang te brengen, ik zeg ook niet dat ik dat vind. Meer in t verlengde van wat tegenstanders al jaren willen. MAar tis lekker makkelijk om iemand af te zeiken die je niet kent. Succes verder ermee.
 
Nou, bedankt voor deze waardevolle inbreng. T was meer bedoeld om een discussie op gang te brengen, ik zeg ook niet dat ik dat vind. Meer in t verlengde van wat tegenstanders al jaren willen. MAar tis lekker makkelijk om iemand af te zeiken die je niet kent. Succes verder ermee.
joh laat lekker, hij kan niet eens lezen, dus waar maak je je druk om ;)
 
Hoorde op TV dat er in totaal 4 doden gevallen waren dit jaar..

Maar ja, laten we eerlijk zijn, dat is het risico met dit soort (open road) races..

Neemt natuurlijk niet weg dat het triest is..
 
Terug
Bovenaan Onderaan