Guzzi Feestverlichting

Status
Niet open voor verdere reacties.

pinin39

MF veteraan
24 apr 2004
2.241
0
borger
vanmiddag stukkie wezen rijden op de guzzi
en ging allemaal super , de remmen werken perfect (R1 brembo pomp)
en ff bakkie gedaan bij mijn ouders.

toen ik weer weg wilde rijden zag ik dat er een lampje uit de km-teller los lag en die drukte ik er weer in . op dat moment viel de motor uit.
ik heb toen de motor van contact en op contact gezet maar geen peut meer.

volgende is het probleem :

- als ik de knipperschakelaar op links of rechts zet dan kan ik de startmotor wel laten draaien alleen met de knippers mee (dus aan uit aan uit aan uit)
- het gehele dashboard knippert lekker mee met de knippers
- de verlichting voor/achter knippert ook mee .
- in welke stand ik de contactslot ook heb ,ik kan altijd de startmotor laten draaien (zoals hierboven beschreven)

Gecontroleerd :

- alle dashboardlampjes de stekkers van los getrokken
- koplamp en knippers afgesloten
- accu door gemeten en prima 12 V
- stekker van knipperrelais los gehaald startmotor draait niet meer
- stekker van de achterlampen los gehaald startmotor draait niet meer
- stekker van de stuurschakelaar verlichting los gehaald startmotor draait niet meer.

alle stekkerverbindingen in mijn dashboard zijn netjes en goed (allemaal deze winter schoongemaakt of vervangen)
alle andere stekkerverbindingen op de motor zijn afgelopen winter ook schoongemaakt

dus kortom hoe kan het dat alles wat stroom gebruikt met mijn knipperrelais mee knippert ????

ik heb vanmiddag bijna alles bij elkaar gescholden maar dat heeft niets geholpen uiteraard en ik kan dus nu weer mooi gaan uitzoeken welk draadje bij welk lampje hoort ......

maar weet iemand wat het probleem nu daadwerkelijk zou kunnen zijn ?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan