Hardenberg najaarseditie

PLR

meubilair
23 jan 2003
7.660
199
Ja,hij is er weer: de najaarseditie van de 'Motormarkt Hardenberg'.
Ditmaal zaterdag 2 oktober a.s.
Toegangsprijs: €4,- (2 koffiebonnen inbegrepen).

Voor dat onvindbare palletje,schroefje of complete brommert.
"kom kijken,kom lachen,kom eten en zuipen" zoals Circus Custus ooit zong..
Uiteraard,ik ben er weer,de vraag is echter:

JIJ OOK?
 

Hulzie

MF veteraan
10 nov 2002
9.321
3
57
Staphorst
Uiteraard!

Motormarkt Hardenberg 02 oktober 2004

Op het sportpark “De Boshoek” direct aan de Rijksweg N340 Ommen-Emmen in Hardenberg wordt op zaterdag 02 oktober weer de bekende Motormarkt Hardenberg gehouden. Met meer dan 10.000 m2 opppervlakte in een manege, tent en buitenveld behoort de Motormarkt Hardenberg tot 1 van de grootste en goedkoopste van Nederland. Het is een ronkende show van klassieke en antieke motorfietsen maar ook bromfietsen en motoren van 3 jaar oud kom je er tegen, een hoog gehalte eigenbouwers staan er elk jaar. De honderden kramen van de onderdelenmarkt (van buddy, stuur, cdi’tjes je kunt het zo gek niet bedenken) zijn een feest voor elke sleutelaar. Om verlekkerd te graven en te snuffelen tussen de meer dan 100 ton aan bouten, moeren, sturen, helmen, kuipen, uitlaten, krukassen, carburateurs, koppakkingen, bobine’s en niet te vergeten de grote gereedschaps stands en de stand van onze landelijke polijst specialist. Motormarkt Hardenberg is een must voor de echte liefhebber. Hij kan er terecht voor advies en antwoordt op vragen. En als u niet sleuteld, dan is de beurs een walhalla van heimwee. Van het weerzien met uw eerste motor, bromfiets, of idioot die je hier op een treffen ontmoet hebt. De Motormarkt Hardenberg is een waar paradijs voor de liefhebber van oude en antieke motorfietsen, maar ook voor ratbike’s en motoren die de toekomstige ratbike’s worden, wat nu nog glimmend chroom is. Dankzij de prachtig gerestaureerde motorfietsen en bromfietsen en gecustomde choppers van primitieve pioniers uit de jaren ’50 ’60 tot heden aan toe. Alleen al vanwege de ontspannen sfeer en het gezellige geroezemoes van de ca 7000 bezoekers is het bezoek aan de Motormarkt Hardenberg een ontmoeting om naar uit te kijken voor iedereen die van motoren houdt , van sleutelaar in spijkerbroek tot de liefhebber in een driedelig kale kakken pak. Als speciale service voor particulieren die niet achter een kraam willen staan en wel wat te koop hebben, heeft de MC zelf een bemande kraam, lever je handel daar in en spreek een prijs af en het wordt voor je verkocht.
De toegang bedraagt €4,-- p.p. incl. boek voor kinderen tot 12 jaar onder begeleiding en aangelijnd is de entree gratis, honden niet toegestaan. De markt is voor publiek geopend van 08 – 16 uur. Uiteraard is het parkeren en gebruik van toilet gratis, let op nieuwe parkeerplaatsen en volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars op. Parkeren voor de manege alleen voor leden en motoren. Info
http://www.motormarkthardenberg.nl
http://ftp.castel.nl/~starr01/Hard0403.htm
 

PLR

meubilair
23 jan 2003
7.660
199
Pfff,da's een hele mond vol! ;)
We zien elkaar!(ofnie...)
 

PLR

meubilair
23 jan 2003
7.660
199
Het beloofd nog redelijk goed weer te worden ook,alleen des middags kans op een lokale bui (altijd daar lokaal waar ook ik lokaal ben..) :( :P ;)
 

Delvis

MF veteraan
6 mei 2004
2.215
0
Kop van over de ijssel
zo , twas weer gezellig , oude roest , modder , weinig bikers , wel een paar mooie mini bikes. plus natuurlijk weer een kliko langs de weg (ommen(wittepaal) naar hardenberg) , en na de andere kant een motormuis , tja zal er wel bijhoren :(
 

piet7

Banned User
29 sep 2003
1.438
0
een keer was leuk,heb me 4 uur :r suf gelopen maar er lag weinig van mijn gading,met 4 handvaatjes en een spiegeltje van 1eurootje weer chagereinig huiswaarts,nauwelijks werden er tweedehands motoren aangeboden,de naam van de markt dekte de lading niet,ik heb er teveel |( brommerspul gezien helaas.
waar ik nog enigzins blij van werd was de aanblik van een cb750kz achtig type tot ratbike getransformeerd van een bezoeker op de parkeerplaats.
 

JohnK6

MF veteraan
24 apr 2002
5.696
0
50
zwolle
was er vanmorgen redelijk op tijd(08.15), ff lekker een beetje rondgekeken, paar keer bijna onderuit in de blubber :P , alles langsgeweest niks gekocht en weer terug naar huis (10.00) wel een paar leuke dingen gezien.

al met al weer een leuke besteding van een paar uurtjes :)

maar 1 m-f sticker gezien en die zat op een blauwe yamaha 650 :)

het was iig nog droog ook :9