• Hoi Bezoeker, we hebben weer iets nieuws voor je, de MF Marktplaats! Test deze nieuwe functionaliteit en laat weten wat je er van vindt. Kijk hier voor meer informatie.

Hasselt, Motorstad 2008

vrx

Die hard MF'er
10 feb 2007
276
0
34
Koersel
Het grootste motorblad van België roept elk jaar 1 stad uit die de titel "motorstad" krijgt. In 2007 was het de beurt aan Zottegem en in 2008 krijgt Hasselt deze titel. Deze titel houdt in dat er een groots opgezet toeristisch motorevenement wordt georganiseerd en dat Hasselt op een toeristische manier in de kijker wordt geplaatst via het blad Motoren en Toerisme.

Op deze manier werkt de stad Hasselt op een intensieve manier om de doelgroep "motor-toeristen" naar Hasselt te halen. Als stadsbestuur zijn we alvast zeer vereerd met deze titel en we zullen naast het aspect motor-toerisme in 2008 ook de nodige aandacht besteden aan verkeersveiligheid voor moto's.

Op 18 mei zal er alvast een concept van toeristische rondrit met afsluitend evenement inclusief workshops op het Dussartplein plaatsvinden en verwachten we een 1500 tot 2000 tal enthousisaste motorrijders voor een Hasselts feest. De vele gezellige pleintjes en terrassen in Hasselt zijn reeds jaren gekend door motor-toeristen, we zijn als stad blij dat dit bevestigd wordt via deze titel.

Bron: http://www.hasselt.be/content/content/record.php?ID=4679

*edit*
Valt blijkbaar samen met de MF-Megameeting |(

Op de advertentie in "Motorwereld" staat dit te lezen:

* Individuele rondrit +- 200km
roadboek met toeristische info
inschrijven van 9u tot 11u in vergaderzaal borrelhuis
€ 5.00 - kortingsbon twv € 3.00 in M&T 05-2008

*Infostands & animatie
*Gratis optreden vanaf 18u
The Karma Police, tributeband the police

Meer info is te vinden op De MotorSite

Aanwezigen:
VRX (motorloos -O- )
 
Laatst bewerkt:

liZard

Die hard MF'er
11 jan 2005
765
0
49
Nederweert
vrx,als het weer goed is denk ikdat ik wel naar hasselt kom.

alle jarige nog gefeliciteerd

alle nieuwe welkombij het leukste forum

iedereen :W