HD-dag breda, wanneer highnecks binnenkomst?

man i'm so fast

Banned User
5 aug 2006
27
0
Hoi op de HD-dag in breda zou er een groep highneck choppers binnenrijden
maar ik kan er niet achterkomen hoelaat ze ongeveer komen.

Iemand een idee??

mvg.
 
Uit BN/de Stem
Vrijdag 18 augustus 2006 - BREDA – Zondag stroomt de binnenstad in Breda weer vol met Harley-Davidsons in alle soorten en maten. Maar er is meer te zien en te horen. Het programma omvat een speciale Harleymarkt, stuntshows en natuurlijk veel live muziek.
Het stuntteam Rainer Schwarz laat tijdens de Harleydag drie keer zien wat je thuis niet met Harleys moet nadoen. Om 11.30, 13.30 en 16.00 uur geeft het team stuntshows in de Vierwindenstraat.

De Keizerstraat wordt tijdens de Harleydag omgedoopt tot een Mainstreet, waar op een grote markt alles te krijgen is dat met Harley-Davidsons te maken heeft. Op de Mainstreet staat ook een informatiekraam voor de Harleydag. Een tweede informatiestand is te vinden op de Grote Markt.

Rond 13.00 uur arriveert een grote groep Highneckchoppers bij de Grote Kerk. Highneckchoppers zijn speciaal gebouwde motoren met een spectaculair uiterlijk. Op het Kerkplein staan de hele dag Harley-Davidson-oldtimers. Daar vindt om 16.00 uur de uitreiking plaats van de prijzen in de Oldest Original Classic Harley-Davidson Contest. Voor de kleintjes staat er naast de motoren een springkussen op het plein.

Vijftien bands zorgen de hele middag voor live muziek op acht podia in het centrum. Op de Grote Markt spelen vanaf 13.30 uur eerst de Amerikaanse Pine Box Boys en later de Cactus Cowboys.

Op het Kasteelplein bijt de Ghost of Navaronne om 13.30 uur het spits af. Om 15.00 uur beklimmen The Hawks daar het podium. Bij het podium aan de Oude Vest is om 13.00 uur The R&J Band te zien, vanaf 15.00 uur speelt daar de P. de Vries Heartattacktour. Op de Havermarkt staat maar een band, daar beginnen om 13.30 uur The Mississippi Mudsharks uit de VS aan een optreden. Teun, Toon & August verzorgen om 13.00 uur een optreden op het Kerkplein. Vanaf 16.00 uur staat daar Idiot Proof op de bühne, Solide Six speelt om 20.00 uur als laatste op dit plein.

In de Sint-Janstraat is om 14.00 uur Mufkin Tass te zien, om 16.00 uur gevolgd door Elvix & The Hounddogs.

Een klein stukje verderop, in de Veemarktstraat, beginnen The Juke Joints om 14.00 uur aan een optreden. Vanaf 15.30 uur staat Nonkel Neys op het podium in de Veemarktstraat. The Piston Rockers spelen om 13.30 uur in de Keizerstraat, aan de Mainstreet.

Om een uur of 1300 dus, plus de rest van het programma
 
Kan in ieder geval mededelen dat ze er stonden vandaag. In de binnenstad was / is het gezellig druk, ondanks het slechte weer begin van de middag. Was wel leuk spul bij, maar hou het zelf maar bij het functionele en snelle spul.

Hoor de Harleys nu continue voorbij komen (woon aan de route in Breda).... :]
 
highneck? zijn dat zulke vrouwen op een chopper?

longneck.jpg
 
Terug
Bovenaan Onderaan