Help, Politie wordt slimmer

Sigma

MF veteraan
4 feb 2002
19.474
73
Antwerpen
Het lijkt alsof ze er eindelijk wat op gevonden hebben, sinds jaren rijden wij, tot ergernis van de politie op een soort van openbaar circuit nabij Kallo in de haven van Antwerpen.
Aangezien er enkel industrie is rijdt er in khet weekend niets verkeer. Het is een stuk baan dat gedeeltelijk bijna niet gebruikt wordt en als op-en afrit dient om voor de liefkenshoektunnel naar de haven te gaan.
Alles hebben we gehad, van controles (er staat niksm je ziet ze van 2 km verder staan) tot borden "verboden voor motoren" dat idee hebben ze na 5 nieuwe borden opgegeven.
Wat zag ik nu gisteren?? Een gedeelte is over heel de breedte van de weg afgeslepen, een meter breed en een halve meter diep, ervoor staat signalisatie en je moet terug naar de snelweg.(het is onmogelijk om nog rondjes te rijden)
STELLETJE :j :j :j :j

Op een hele zondag zie je mischien 5 koekblikken passeren (4ervan zijn politie) maar nu gaan ze voor de :j verkeersveiligheid :j de baan al slopen

LOSERS
 
ach ja wordt een beetje moe van dit soort verhalen, 't komt me de strot uit al dat gezeik je mag helemaal niks meer tegenwoordig
 
Die borden zijn er toen met een 4x4 uitgetrokken en in de dokken gesmeten (was dolle pret toen)
:} :} :} :} :} :} aan de daders :} :} :} :} :} :}

en na 5 borden was het budget voor verkeersborden van de gemeente op :j :j
 
over gekloot van de politie gesproken wat vinden we hiervan ?

Heidelberg Duitsland: een 31-jarige motorrijder moet vol in de remmen voor zijn voorganger die van schrik voor een radar een noodstop maakt: de motorrijder verliest de macht over zijn machine en komt ten val. De politiecamera doet keurig zijn werk en klokt het slachtoffer met 106 km/h. Gelukkig komt de man er vanaf met zware schaafwonden en kneuzingen... en een bekeuring voor te hard rijden (of is het hier glijden?): hier is 80 toegestaan. (met dank aan radarfalle.de)
misc.php
 
Is de overtreding geldig als je op je bek ligt? Je rijdt niet te snel, je glijd te snel. is dat strafbaar?? }) })
 
blijkbaar vinden ze de snelheid waarmee je je over de weg verplaatst het belangrijkste of dat het nu rijdend of glijdend is !!! ( eikels )
 
je kan tegenwoordig wel geflitst worden op je fiets...

zo heb ik een verhaal gehoordvan iemand uit eindhoven die aan ging hangen bij een brommer en net voor de paal los liet ( brommer natuurlijk vol in de remmen ) op zijn fiets er voorbij en FLITS!
ze hebben het een keer of 40 per week gedaan
GNE GNE
 
zo heb ik een verhaal gehoordvan iemand uit eindhoven die aan ging hangen bij een brommer en net voor de paal los liet ( brommer natuurlijk vol in de remmen ) op zijn fiets er voorbij en FLITS!
ze hebben het een keer of 40 per week gedaan
GNE GNE

:} :} :} :} :} :} :} :} :} :} :} :
 
Er zijn laatst toch ook een paar jongens opgepakt die met hun scooters iedere keer de rolletjes van vaste flitspalen volreden?!?

Beter..
 
Stukken uit de weg halen om ervoor te zorgen dat motorrijders niet meer hun hobby kunnen uit kunnen oefenen. How low can you go? :j

Lijkt wel Polen. Daar halen ze stukken asfalt weg om daarmee ergens anders weer de gaten mee op te vullen :j

Wat wordt de volgende zet? Rasters in de lengte aanleggen met een onderliggende ruimte van 190 mm? :?
 
Wat een hufters DAMNED!!

Eigenlijk zou de je geul dan 10 meter diep moeten maken en die Politie-koekblikken erin moeten donderen! Dat gat mooi weer even opvullen met beton en klaar is kees :P
 
Terug
Bovenaan Onderaan