Het Circuit op met Racecracks Deel 2

Status
Reageren niet meer mogelijk.
26 mei 2002
6.484
0
38
Den-Haag
Bezoek Site
De motorvakantie naar circuit Calafat staat online! Alle info nu beschikbaar en te lezen wat het inhoudt.
Inschrijven is nu al mogelijk :)

Vertrek op Vrijdag 26 Oktober en terug op Dinsdag 30 Oktober 2018.

Wat is inbegrepen bij de trackholiday:

- Transport van je motor + spullen, koffer/tas en vloeistoffen per vrachtwagen.

- 3 dagen circuit met 7 sessies van 20 minuten per dag op 27, 28 en 29 Oktober.

- 3 groepen waarbij we in de minst snelle groep instructie geven. In de middelste en snelste groep kunnen de deelnemers per sessie privé instructie aanvragen.

- Pitboxplek voor je motor en spullen.

- Vliegticket retour vanaf Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven. We houden zoveel mogelijk rekening met jouw woonplaats. Vertrek Vrijdagochtend 26 Oktober en terug op Dinsdag 30 Oktober 2018 inclusief 10 kilo handbagage.

- 4 nachten + ontbijt in een luxe **** hotel met uitzicht op zee, gratis wifi, buiten + binnenzwembad. Toeristenbelasting is inbegrepen.

- Vervoer vanaf vliegveld en tussen hotel en circuit met (luxe) touringcar bus of busje.

- 4 avonden diner in het hotel inclusief wijn en water exclusief drankjes in de bar.

- 4 x Lunch in het paddock restaurant en gedurende de dag bij de organisatie koffie/thee/water en tussendoortjes.

- Benzine zit ook bij de prijs inbegrepen.

- Banden + onderdelen en service monteur aanwezig.

- Tijdwaarneming 3 dagen lang.

- Professionele fotograaf waarvan de foto’s op locatie al te zien en te bestellen zijn.

- Geen officiële geluidslimiet (wel graag met demper en db-killer rijden aub)


Partner / vriend / familie kan ook mee zonder motor.

Verdere info en prijzen via de link: Circuitrijden - Trackdays - Motor - Circuitdag op circuit Calafat – Training


 
Laatst bewerkt:
26 mei 2002
6.484
0
38
Den-Haag
Bezoek Site
Nadat we in Maart uit Spanje komen hebben we in April geen evenement. De ogen zijn in die maand gericht op Maandag 7 Mei want die datum rijden we op circuit Zandvoort.Zoals jullie van Racecracks gewend zijn bieden we instructie aan, vrij rijden en privetrainingen.
Iedereen rijdt 6 sessies, is er de HELE dag tijdwaarneming, is de nieuwe fotograaf aanwezig en de avond ervoor kan je al je rijnummer ophalen en met je motor langs de technische toelating. Dit kan ook in de ochtend maar veel deelnemers vinden dit fijn om al in de avond te doen.

Doordat Racecracks een nachtwaker heeft ingehuurd kan je de avond en nacht ervoor de paddock op en af wanneer dat jou uitkomt. En dat is uniek voor circuit Zandvoort door deze extra service.
Vanaf 20.30 zijn de deelnemers en crew van harte welkom in de pitbox van Racecracks. Je pakt een lekker drankje uit de koelkast en is er tijd voor ontspanning en om elkaar beter te leren kennen.

De volgende ochtend staat de koffie en thee weer klaar en gaan we verder met inschrijven, keuren en de briefing. Vervolgens start om 9:00 de 1e sessie alweer op het uitdagende circuit van Zandvoort.

Kom jij ook? *O*

Meer informatie: Circuitdag Zandvoort - Circuit Zandvoort met je eigen motor
 

Fast Forward

MF veteraan
26 mei 2002
6.484
0
38
Den-Haag
Bezoek Site
Circuitrijden op Circuit des Ecuyers
NIEUW: Geweldige 3 daagse op de rollercoaster van Frankrijk! Ook als 2 daagse te boeken! Datums 13, 14 en 15 Augustus.

Racecracks gaat komende zomervakantie naar Circuit Des Ecuyers toe in Frankrijk. We gaan daar een geweldige 3 daagse aanbieden. Vrij rijden met 2 soorten privetrainingen als optie. 7 x 20 minuten rijtijd per dag.
Inschrijven vanaf 10 Februari.
Ideaal als motor vakantie of te combineren met je gewone vakantie. De omgeving is erg mooi en ligt 70km vanaf Euro Disney en 100km vanaf hartje Parijs.
2 dagen circuit op 13 en 14 Augustus: 189,- voor vrij rijden.
3 dagen circuit op 13, 14 en 15 Augustus 249,- voor vrij rijden.
(datums nog even onder voorbehoud en de getoonde bedragen zijn inclusief de vroegboekkorting. Inschrijven kan vanaf 10 Februari)
Vroegboekkorting is geldig tot 10 Maart daarna betaal je voor de 3 dagen 40,- meer en voor de 2 dagen 20,- meer.


Inschrijven vanaf 10 Februari.OPZET EVENEMENT

We bieden alleen niveau 3 en 4 aan. Maar we laten de rijders van niveau 1+ en niveau 2 niet in de steek.....! De rijders die normaal in niveau 2 rijden kunnen voor niveau 3 inschrijven. Eventueel met een privetraining wat per dag is te kiezen bij de inschrijving. De snelste rijders van niveau 1+ met pogressie kunnen ook inschrijven voor niveau 3 omdat we een A en een B groep hebben.

Niveau 1 rijders kunnen beter op een ander evenement instructie boeken. Hetzelfde geldt voor de minder snelle rijders uit niveau 1+.
2 SOORTEN PRIVETRAINING

Voor de rijders met iets minder ervaring of die willen bijleren kunnen ook per dag de privetraining boeken met 3 rijders per instructeur voor een bedrag van 100,- bovenop het inschrijfgeld. Dit is vooral geschikt voor de snelle rijders die normaal gesproken in de volgende niveaus rijden: de snellere niveau 1+ rijders die nog progressie maken, niveau 2 en niveau 3 rijders.

Deze dagen gaan we jou alle fijne kneepjes leren om beter, veiliger en sneller de motor te besturen.

Voor de snellere niveau 3 rijders en niveau 4 rijders hebben we de privetraining met 2 rijders per instructeur en die is ook iets prijziger: 169,- per dag maar wel maximale leerfactor en op hogere snelheid.

Alle privetrainingen zonder pitboxplek.


VRIJ RIJDEN

De vrij rijders zullen we voorzien van de nodige tips met de vrijblijvende theorieblokken. De crew staat voor jou klaar en willen al je vragen beantwoorden. Ferry kan je helpen om de vering van je motorfiets beter af te stellen.


Circuit Ecuyers is een geweldige veilige & vloeiende baan met enorm veel bochten en is 3,5km lang. Er is hoogteverschil en veel variatie aan (snelle) bochten en doordraaiers.

Alle informatie: Circuit Des Ecuyers - Circuitdagen 13, 14, 15 Aug 2018 - Stage de pilotage
 
Laatst bewerkt:

rbutijn

Die hard MF'er
13 jun 2011
305
0
30
Yerseke
Over een paar weekjes lekker naar Alcarras, Spanje! Ik ben alleen de route aan het bekijken en zie dat er 2 opties zijn, via Barcelona en alleen snelweg of van af Toulouse recht naar beneden en een heel stuk binnendoor.. Wat adviseren jullie?
 

dogface

MF veteraan
1 sep 2011
1.930
0
54
Roosendaal
Over een paar weekjes lekker naar Alcarras, Spanje! Ik ben alleen de route aan het bekijken en zie dat er 2 opties zijn, via Barcelona en alleen snelweg of van af Toulouse recht naar beneden en een heel stuk binnendoor.. Wat adviseren jullie?
Dat laatste heb ik vorig jaar gedaan. Is 2-baans weg maar prima te rijden. Dit jaar doe ik dat weer :Y
 

SUBR1

MF veteraan
7 mei 2006
1.059
1
Heerhugowaard
Over een paar weekjes lekker naar Alcarras, Spanje! Ik ben alleen de route aan het bekijken en zie dat er 2 opties zijn, via Barcelona en alleen snelweg of van af Toulouse recht naar beneden en een heel stuk binnendoor.. Wat adviseren jullie?
Wij gaan altijd heen over Toulouse, is prima te doen (ongeveer 16 uur vanuit omgeving Hoofddorp)en ook een mooie route door de Pyreneeën. Altijd leuk om de thermometer in de auto in de gaten te houden, vaak rond het vriespunt in de bergen en als je op het circuit aankomt altijd minimaal 15 graden :Y
Terug gaan we meestal over Barcelona, als je zaterdag terug gaat is de brug bij Millau ook wel een tip ;)
 
Laatst bewerkt:
Status
Reageren niet meer mogelijk.