Het Fehn Wochenende nr.3 is van 24 t/m 26 Augustus 2012

E.G.J.

Zag dat het slecht was!!
Donateur
2 sep 2004
19.236
3.972
Grosswolderfeld Germany
Fehn Wochenende nr.3

Het E.G.J.Team , bestaande uit : E.G.J./ Arno/Elke/Norbert/Wubbe/11lfje en nog wat losse handlangers gaan weer vol enthousiasme een derde Fehn Wochenende organiseren. En zullen het iedereen weer helemaal naar de zin proberen te maken.

Dit ging er aan vooraf:

Fehn Wochenende nr.1
Fehn Wochenende nr.2

Filmpjes:
onderweg 1
onderweg 2
terugkomst bij de camping


Op vrijdag 24 augustus staat er om 11:00 uur een bestelbus met verse koffie klaar op het Jack Middelburg plein gelegen aan het TT-cicuit in ASSEN. In deze bus kan een ieder zijn tent en andere spullen deponeren. Omstreeks 12:00 uur, als iedereen er is, gaat de rit +_ 160 km volgens het **folow up systeem** van start.


Omdat de meesten al iets langer onderweg zijn, en misschien wel trek in het een en ander hebben, is er na 30 km al de eerste stop voor een K.G.P.P.tje bij brasserie de berken aan.


Als iedereen zat en voldaan is, dan gaan we om 14:00 uur weer verder met het tweede deel van de route.


Ergens in het midden van het tweede deel van deze route is er dan nog een mogelijkheid om de motor bij te tanken.
Na ongeveer 60 km is er voor de verslaafden onder ons nog even de tijd voor een P.P.tje
En als de beenspieren weer lang gemaakt zijn en er niemand meer rilt of trilt, dan gaan we om ongeveer 16:00 uur weer verder met het derde deel van de route.


Na ongeveer 55 km komen we dan aan in Ramsloh bij het Biker's Inn om een maaltijd te nuttigen.

Nadat iedereen dan zat en voldaan is gaan we ongeveer om
18:45 verder met het laatste deel van de route.Net voor het eind van de route is er nog een mogelijkheid om af te tanken voor de volgende dag. Waarna wij dan aansluitend na ongeveer 20 km, om ongeveer 19:30 op de camping aan komen, en er volgens oude traditie eerst een ritueel uitgevoerd moeten worden alvorens men de tent op kan zetten.
Hierna kan er een drankje gedronken worden in of bij de feesttent op het campingterrein.

:Z
Dag twee begint ergens rond 8:00 uur met een uitgebreid ontbijt.
Als iedereen dan de buik vol heeft van alle lekkernijen, dan is het om 10:30 uur tijd om de motor aan te trappen en volgens het **folow up systeem** met de rit van +_ 200 km van start te gaan.


Na 16 km komen we aan in de haven papenburg waar we heel even kijken naar het nieuwe bootje wat klaar is. Vrijwel direct gaan we ook weer verder. Waarna we na 75 km in de haven van Emden aankomen. En daar zullen we onder het genot van een prachtig uitzicht op de Dollard een P.P.tje inlassen.
Om 13:00 uur gaat de reis dan weer verder. In Emden zelf zullen we nog even kort stil houden voor de genen die nog bij tanken moeten.


Na 50 km komen we aan bij Klosterstätte Ihlow om in het Klostercafé een uitgebreide lunch te nuttigen.

Voor de dierenliefhebbers:

Schweinemedaillons mit frischen Champignons, Hähnchenschnitzel im Mandelmantel, Gyros überbacken, Gratin, Bratkartoffeln, Fehntjer Gemüseplatte, Hirtensalat mit Dressing, Gurken-, Tomaten-, Kraut- und Möhrensalat

En voor de plantenhaters:

Kartoffeltaschen gefüllt mit Bärlauch oder Käse, Frühlingsrollen, Gemüseschnitzel, Nudelauflauf mit Tomaten und Mozzarella überbacken oder Kartoffelauflauf mit Zucchini und Paprika, dazu Salate und Gemüse Ihrer Wahl

Dit kost €12.- per persoon excl. drinken.


Aansluitend is er nog een mogelijkheid om het één en ander te bezichtigen.

Om 16:00 uur gaan we dan weer verder met het laatste deel van de route, waarop we bij gelegenheid op de helft nog even een P.P.tje inlassen.


Na 60 km komen we dan om 18:00 uur op de camping terug en kan een ieder zich een beetje opfrissen. Daarna gaan we ons vanaf 20:00 uur te goed doen aan een BBQ met drankje in/bij de feesttent op het campingterrein. En als de stand van de maan goed is, en de minderjarigen naar bed zijn gestuurd, dan zal er rond de vuurton gepraat worden over het mysterie van de de mf boom, de kist, en de witte wieven.
Dag drie is bedoelt om uit te slapen. Ergens tussen 10/11 uur zal het brood arriveren en kan er ontbeten worden. Daarna kan een ieder zijn weg naar huis inzetten. En als u besluit dat u nog een dag langer wilt blijven slapen, dan is dat ook geen punt.

Wat kost het en wat krijgt u daarvoor ?:

Camping.
2x luxe Ontbijt.
"Onbeperkt" wijn, bier, en frisdrank. Sterke drank zult u zelf mee moeten nemen.
"Onbeperkt" BBQen.
En dit alles voor een al in prijs van €30.- per persoon.

I.V.M. de bestellingen van de catering is het mogelijk om tot en met de 19e augustus het bedrag op het onderstaande rekeningnummer te voldoen. Dit om er voor te zorgen dat de gene die zegt te komen ook daadwerkelijk komt.
Bij onduidelijkheden of vragen die te dom zijn om in dit topic te stellen :P Dan even bellen naar nulnuldrieéén_zestweetwee_zesnulvijf_nulzevenéén

( De kosten voor de maaltijden en verzorging tijdens de toertocht zijn niet mee inbegrepen. En wie alleen komt om mee te rijden en niet van de camping/bbq/ontbijt gebruik wil maken, die hoeft hier natuurlijk ook niets voor te betalen. )

Postbanknr. 7146402
Ten name van E.G.J. van de Velde.
Onder de vermelding van nicknaam/namen.


Deelnamelijst toertocht/ten

1 E.G.J. (voorrijder)
2 GJVH ( dan moet Lief Draakje maar met hem mee achterop :P )
3 @nne en 3 xdochter
4 Michiel en Mo
5 Nohome
6 Ms nohome
7 Paul_K en maaike vega
8 Raymond W
9 Kleintje_b en ukkie
10 dolfijneflipper
11 Blubblub
12 me-daph
13 Jethro
14 Duncan
15 duivelinnetje en dochterlief
16 Mark
17 Willie
18 Brêge + Brêge kind
19 Brêge Miss
20 Ootje en Annemieke
21 Dirkema
22 Mike001
23 Erw1n
24 CB400F
25 BRrrrommel
26 VIXen70
27 Ertje650
28
29
30
31
32
33
34
35
Vooralsnog houd ik het max. aantal motoren op 30/35 want anders moet er in twee groepen gereden gaan worden. En definitief aangemelde personen hebben voorrang op de gene die onder voorbehoud staan.


BBQers/gezelligheidsmensen

Het E.G.J.Team (plus/min 10 Pers. )
---------------------------------------------------------|
X 11 lief draakje
X 12 dochter 1 @nne
X 13 Dochter 2 @nne
X 14 Dochter 3 @nne
<------Nog geen kist gerechtigde leeftijd​
15 Zoon Dreamer23
X 16 Ukkie
X 17 Dochterlief
X 18 Brêge kind
---------------------------------------------------------|
X 19 GJVH
X 20 dolfijneflipper
X 21 Michiel
X 22 Mo
X 23 Ms nohome
X 24 Nohome
X 25 Raymond W
X 26 Kleintje_b
27 dreamer23
X 28 Blubblub
X 29 me-daph
30 Jethro
X 31 Duncan
X 32 duivelinnetje
X 33 @nne
X 34 Paul_K
35 Mark
36 Willie
X 37 Brêge
X 38 Brêge miss
X 39 Ootje
40 Dirkema
X 41 Grietje
X 42 Manfried
X 43 Maaike vega
X 44 Mike001
X 45 Erw1n
X 46 CB400F
X 47 BRrrrommel
X 48 VIXen70
X 49 Ertje650
X 50 Rüdie
X 51 Hessel
X 52 Annemieke

Deelnemers met een X hebben reeds betaald

Nog even een kleine toevoeging:

Het is de bedoeling dat de routes op een tempo gereden word die voor een ieder goed te doen is. Dus ook mensen die net een rijbewijs hebben of weinig rijervaring hebben kunnen gewoon mee doen.
Denk je even een weekendje te kunnen racen, meld je dan niet aan. Want dan is dit niet de toertocht die jij zoekt. Hou je aan de verkeer/folow up regels om onduidelijkheden en verwarringen in de groep te voorkomen.


Link naar de gezichtenboek pagina Hier kan men naar hartenlust foto's plaatsen.
 
Laatst bewerkt:

E.G.J.

Zag dat het slecht was!!
Donateur
2 sep 2004
19.236
3.972
Grosswolderfeld Germany
Voor de tourrijders die nog niet bekend zijn met het folow up systeem volgt hier een korte uitleg.


-Met Follow Up rijdt men met een VOORrijder (mag je niet inhalen) en een ACHTERrijder (die gedurende de hele toer als laatste voertuig blijft).

De VOORrijder geeft na eigen inzicht bij iedere kruising of moeilijke situatie een stopteken/aanwijzing aan degene die achter hem rijdt. Deze gestopte rijder geeft op deze manier de richting aan voor de achtervolgende groep. Dit doet hij net zo lang tot dat het enalaatste voertuig gepasseerd is. Dan kan hij weer voor de ACHTERrijder invoegen.

Omdat de groep opschuift krijgt iedereen de beurt om als tweede achter de VOORrijder te komen en aldus een opdracht krijgen om te stoppen. Belangrijk voor de rust is dus om op je plek in de groep te blijven.
Op deze manier rijdt iedereen z'n eigen rit, maar wordt wel aan een ieder de aanbevolen rijrichting gewezen.

Het kan zijn dat een aangewezen stopplaats niet echt logisch lijkt, maar je moet er van uit gaan dat de voorrijder de route kent en voor de duidelijkheid of uit veiligheidsoverweging deze plek heeft gekozen. Volg deze aanwijzingen dan ook op, sta in de te volgen rijrichting en maak dit met behulp van de richtingaanwijzer extra duidelijk.

Blijf als richtingaangever net zo lang staan op de aangewezen plek tot ACHTERrijder ariveert !! Ook al duurt dit heel erg lang. Er kan zich namelijk een pechgeval voordoen. Een brug open staan, enzovoorts.
Dus nogmaals, ga zelf niet aan het dwalen of zoeken. Er komt altijd iemand bij jou, al duurt het 2 uur.Belangrijk:

-De rit is individueel, je rijdt je eigen route, naar eigen kunnen en op eigen snelheid.

-Blijft altijd zelf alert op gevaarlijke situaties zoals onoverzichtelijke bochten, vuil op de weg, overige verkeer enz. Haal niet in en blijf op je plaats binnen de groep.

-Rijd altijd met dimlicht aan en in baksteenformatie. En houd u aan alle verkeersregels. Dus rij niet te hard en neem geen voorrang waar je het niet hebt. Gewoon stoppen bij dat ene rode stoplicht. Dus ook geen kruispunten of wegen blokkeren!

-Door de grote diversiteit aan motoren is er ook een groot verschil in remvertraging, wegligging enzovoorts. Houd voldoende afstand onderling zo dat u veilig kunt stoppen, een bocht in de ideale lijn kunt nemen, of even lekker kan doortrekken.

-Wil je tijdens de rit ermee kappen, meld dit aan de ACHTERrijder

[me]
LET OP:
-De route is een aanbevolen route. Het is dus geen georganiseerde groep.
-De maker van de route en richtingaanwijzers onderweg zijn NIET aansprakelijk voor enigerlei schade aan motor of berijder of door hen aan anderen berokkende schade!
-Deelname is geheel op eigen risico, door te starten aan de rit ga je akkoord met dit risico.' [/me]
 
Laatst bewerkt:

Paul_K

MF veteraan
22 jul 2009
13.579
0
Westzaan
Zo het mailtje naar de administratie van het werk is verstuurd, ik wil er ook zeker weer bij zijn *O*
 
Laatst bewerkt:

dolfijneflipper

MF veteraan
Donateur
19 dec 2004
36.138
46
51
Beusichem
Ik was niet helemaal duidelijk geloof ik..... mijn *O* *O* *O* *O* was een jaaaaaaaaaaa, we gaan daar weer bij zijn :Y
Nu snel op het werk de nieuwe agenda voor volgend jaar aanschaffen dan kan ik zorgen dat ik de eerste ben die vrij wil dan O-)