Het grote GS-topic deel 33 – ... is het al zomer?

SLIJKMOTO

Proleet-Estheet
Donateur
Ik dacht dat die Dominator wel een stuk ,jonger is... en op die wrakkige AllRoads rij je sowieso al wat relaxter dan op een sportfiets ,die je steeds aanspoort om sneller te gaan ...

Enfin, zoals gezegd, ik voel me al niet happy op een nieuwe motor, wanneer die ook maar het minste gebrek vertoont, laat staan op zo’n iffy vehikel... als Detox maar lol heb... :+
 
  • Like
Waarderingen: DJ.Verhulst

GS_BEN

Die hard MF'er
12 jul 2011
566
72
51
Den Haag
roadrider.jouwweb.nl
Probeer het eens Slijk. Er is best een kans dat je door de enorme lijst met gebreken, aandachtspuntjes en vreemde geluidjes het gewoon te veel wordt om bij te houden en de aandacht toch weer gewoon naar het rijden zelf gaat. Ieder meter verder voelt als een grote overwinning welke een immens gevoel van geluk opwekt.

Denk je eens in zo veel lol en nog eens goedkoper ook als de goedkoopste optie op een R 1250 GS. 🤭

(Ben doet zelf liever niet mee aan deze ongein. Geen plek voor en betrouwbaarheid vind ik naast goed kunnen zitten toch wel de belangrijkste eigenschap van een motor. ehhh en goed sturen veel koppel ..........)😇
 

A.S.Moto

MF veteraan
13 apr 2008
2.797
80
Limburg
Ik dacht dat die Dominator wel een stuk ,jonger is... en op die wrakkige AllRoads rij je sowieso al wat relaxter dan op een sportfiets ,die je steeds aanspoort om sneller te gaan ...
Die zal misschien wat jonger zijn, daarom dat ik ook schreef "van dezelfde generatie" en niet "even oud". ;)
 

SLIJKMOTO

Proleet-Estheet
Donateur
Een enkele uitzondering daar gelaten, zitten er niet erg veel techneuten op dit topic.

Je maakt meer kans op een nuttig antwoord op volgend "erg serieus" forum, waar je je eerst wel netjes moet voorstellen (en zeg U...u...u....u ;))


Succes !

Told you, (vw)Aaron ... !

:+
 

DetoX

Honda High Tech Donkey
29 sep 2007
17.245
606
NO Veluwe
Het rijden met de Honda NX650 uit 1991 is anders dan met mijn CRF1000. Echter na een week en 2200km verder, ben je half vergroeid met het ding en is je referentiekader met modern spul naar de achtergrond verdwenen. Rammeltjes boeien niet, dat je voorwiel een minuutje later reageert op je stuurbeweging ga je aan wennen en het gebrek aan vermogen leert je te anticiperen. Met de Domi valt dit overigens nog erg mee, de KLE500 was een stuk erger.
Een supersport (of sport-toer, zolang hij maar een volle kuip heeft) zal inderdaad meer uitnodigen tot kamikaze gedrag. Een weekje rijden is echter alleen maar leuk als wij heel thuis komen, dus gek doen mag, zolang je maar heel blijft.
 
  • Like
Waarderingen: Mike Schenk

yfis

Die hard MF'er
2 jul 2004
979
0
48
ja
Ik zou graag het standaard voorlicht van m'n r1200gs LC 2018 vervangen door een aftermarket Led.

Kan iemand advies geven ?
Binnenkort klein onderhoud voor de boeg , ik zou dit graag 'terloops' laten plaatsen door de mechanieker (zelf niet zo technisch onderlegd...).

Dank bij voorbaat.
 

Woekie

MF veteraan
1 apr 2008
2.554
112
50
Haarlem
Je kunt dealer vragen of er ook achteraf een ledkoplamp gemonteerd kan worden. Als dat kan, zoek je een originele led unit op marktplaats of eBay. Ik zie ze regelmatig voorbij komen.
 

nightmare

Die hard MF'er
4 dec 2010
475
5
59
Winterswijk
Ik had op mijn 2014 lc ook een normale H7 koplamp,maar heb op marktplaats een gebruikte ledkoplamp gekocht en geplaatst .
Je moet hem daarna alleen bij de dealer laten inleren anders doet hij het niet.