Het grote ZXR400 topic Deel 2!

Wat is de beste 400cc

  • ZXR 400

    Stemmen: 42 73,7%
  • VFR 400

    Stemmen: 5 8,8%
  • Noem eens wat:?

    Stemmen: 2 3,5%
  • Toch maar de ZXR :Y

    Stemmen: 8 14,0%

  • Totaal aantal stemmers
    57
Status
Niet open voor verdere reacties.
de boutjes die je noemt zijn de enige... soms moet je wel wat gericht geweld gebruikem om hem er ook echt af te krijgen. stuurslot kan je gewoon laten zitten maar als je die wilt loshalen zul je ff hard moeten werken. hij zit met 2 schroeven in de kroonplaat vast en die krengen gaan snel vast zitten. Ook snel voor inbus vervangen dus ;)


Dan moet ik toch maar eens zo'n rubberen hamer op de kop tikken, vind het een beetje zonde om al te grof geweld te gaan gebruiken :)

Bijlage: http://files.motor-forum.nl/forum/download_document/352531/829484ae132e2c876c5cb4dcb02c5cb3 (Img_2136.jpg)​
 
Vandaag nog een ritje gemaakt met JRO en Clyde.. Was weer een mooi tochtje :Y

full


3 op een rij :)


Verder nog even wat gegeten of gedronken in een wel heel bijzonder cafetaria:


full


8-)
 
Heb vernomen dat hij het bij de meeste niet doet :) I.v.m ActiveX besturings-element..

Heeft iemand nog een alternatief voor filehosting? O-)
 
Heb em nog op rapidshare kunnen krijgen :)

http://rapidshare.de/files/18269076/HPIM5527.MPG.html (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/rapidshare.de/files/18269076/HPIM5527.MPG.html)
 
yay net geslaagd voor AVB, weer stapje dichterbij het roze papiertje *D
 
Laatst bewerkt:
heey,

ik had ff een paar vraaggiejs, mijn voor rem is echt kut, ik kan hem bijna inknijpen tot aan mn stuur dat is echt niet vet.. dus ik ben gaan kijken en heb er een revisie setje en nieuwe blokken in laten zetten. ook is het olie natuurlijk ververst en ontlucht.. maar dat mocht allemaal niet baten.. ik heb vandaag ff verder gekeken en ff ook zelf ontlucht.. maar het hielp niet.. (hij had alleen perfect druk als ik de klauwen boven de rempomp hield :? )
ik snap er niet veel meer van.. heeft iemand misschien nog een tip?

ook wil ik graag weten wat voor merk rempomp jullie hebben (niet de klauwen)

en kris, jij hebt toch radiale remmen voor nu? heb je toevallig nog je oude voor-rem-zooi?

groeten guido
 
2 de Paasdag lekker wezen rijden...
Tourtje geregeld rond het gooi....

Super weer gehad lekkere wegen met genoeg bochten erin..

Na 200 km houd hij er ineens mee op ???

Voelde aan als de Accu..
FF kijken... accu polen zaten ind. wat los..
Weer vastgemaakt en hij starte weer...

Na 40 km Weer er mee ophouden weer geen stroom ???
Anwb erbij...

Accu laad wel op maar na 10 km weer achter Anwb aanrijden
weer het zelfde euvel...
Zwaar klotuhh dus..

Heb geen flauw idee wat het nou kan zijn...

Breng hem wel ff langs Safe..

Ben beniewd wat het is ..



Bijlage: http://files.motor-forum.nl/forum/download_document/354261/fcd2daefe8b1bf16997e7a0461491c2f (Klotuhh.JPG)​
 
heey,

ik had ff een paar vraaggiejs, mijn voor rem is echt kut, ik kan hem bijna inknijpen tot aan mn stuur dat is echt niet vet.. dus ik ben gaan kijken en heb er een revisie setje en nieuwe blokken in laten zetten. ook is het olie natuurlijk ververst en ontlucht.. maar dat mocht allemaal niet baten.. ik heb vandaag ff verder gekeken en ff ook zelf ontlucht.. maar het hielp niet.. (hij had alleen perfect druk als ik de klauwen boven de rempomp hield :? )
ik snap er niet veel meer van.. heeft iemand misschien nog een tip?

ook wil ik graag weten wat voor merk rempomp jullie hebben (niet de klauwen)

en kris, jij hebt toch radiale remmen voor nu? heb je toevallig nog je oude voor-rem-zooi?

groeten guido

ik heb de mijne al verkocht...

Maar ik heb zelf ook problemen gehad met mn orginele remmen...

Voor de crash was de druk niet constant en kun ik hem te ver inknijpen. Na de crash stalen remleidingen geplaatst. Orginele remleidingen worden met de jaren sponzig. officeel moeten ze zelfs om de 3 jaar vervangen worden dacht ik. Hier kan een deel van je probleme liggen...

Ook kunnen je zuigers (in je klauwen) vast gaan zitten. Nieuwe keeringen en stofringen lost dit op (is wel een duur geintje!) maar dat heb je dus blijkbaar al gedaan. Dit heb ik na mijn crash ook gedaan

na dit alles waren mn remmen veel beter maar nog niet optimaal! zxr400 remmen zijn echt een verschikkenlijke bitch om te ontluchten! ben uren bezig geweest op de juiste maniet en echt perfect heb ik het gewoon niet gekregen. Achtergebleven lucht is vaak het eerste probleem als je remmen niet 100% zijn

Omdat ik mij toch aan mn remmen begon te irriteeren heb ik maar een revisie setje voor mn rempomp gekocht. (is ook vrij duur) dit hielp wel, maar mn remmen waren nogsteeds niet de volle 100% (nou stel ik ook wel redenlijk hoge eisen hoor) Zelf zou ik liever een nieuwe 2e hands rempomp kopen mocht je de boel willen reviseeren. Er zijn veel nieuwe modellen motoren die met een radiale pomp worden uitgerust fabrieks af. (duc 749/999, Appie RSV R R1(04-06), R6 '05, en dacht ik ook een paar kawa's) Ik heb er nu een radiale brembo van een R46 op zitten (speciale uitvoering van de 2005 R6) heeft me 70 pleuro op ebay.de gekost en remt natuurlijk bijna alles er uit :) dus wil je iets met je pomp doen haal dan zoiets voor een paar tientjes meer

maar goed, na de revisie van mn oude rempomp was het alweer beter maar nogsteeds niet super. als geluk bij ongeluk liet ik mijn motor bij het sleutelen vallen waardoor mijn remhendel brak. Dat was zo'n mooie carbon look hendel. die hem ik toen dus vervangen voor een orginele, en wtf!?!?! rem deed het ineens perfect! lag op 1 of andere vage manier dus ook aan mijn hendel!

Het laatse wat het probleem nog zou kunnen zijn is licht kromme remschijven. het kenmerk daarvan is dat je remmen wel hard zijn als je motor stil staat maar zodra je begind te rijden niet meer. dan worden je zuiger namenlijk teruggeduuwd en heeft je pomp niet voldoende cappasiteit..

Tering wat een verhaal B|

Maar je kan er natuurlijk ook gewoon een voledig instelbare 2004 zx636r vork in gooien, radiale 4 bolks tokicos er op gooien, stalen remleidingen, 310 schijven, en een radiale brembo pomp :)
 
ik was te ongeduldig met de mail, sorry!
ik heb ook stale leidingen, zonder dat T stuk..
maar ik heb mijn klauwen nog niet schoon gemaakt, maar ik heb vandaag gekeken, en alle 8 zuigers bewegen wel gewoon..

ik had ook al een idee dat een andere hendel misschien de pomp in rust al verder indrukt, zodat die eerder tegen de schijven wordt aangeduwt.. maar dat zou eigelijk niets uit moeten maken..

ze zijn nu al 3 keer bijelkaar ontlucht,, vandaag weer, ik heb ze op mijn tank ontlucht.. toen waren ze echt kneiter hard.. maar zodra ik ze op mn schijven monteerde was de druk weer weg:S

het lijkt me ook wel erg leuk om een 636 vork erin te gooien.. zou dat passen? en heb je er misschien eentje liggen? :P haha dat was eigelijk niet mijn eerste idee om dit probleem op te lossen :P

heb je dan alleen een radiale pomp? of alles..? klauwen schijven en die zooi? en moet je daar veel voor knutselen? opzich zie ik dat ook wel zitten..

iig bedankt voor je reactie
 
vrijwel alle pompen zijn uitwsselbaar.

remklauwen is niet zoveel van uitwisselbaar op een orginele ZXR voorvork. Denk wel dat er 6 zuiger GSXR1000 klauwen op kunnen maar daar houd het mee op!

636 vork past er direct in, (wel 1 a 2 cm verder door laten steken bij de kroonplaten) Het probleem is alleen het wiel of liever gezegt de wielas. Gooi je er ook een ZX636R wiel er in pas het zo 1 op 1 maar wil je de 636 vork met het orginele wiel moet je het 1 en ander aanpassen. kijk daarvoor maar in mn topic :)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan