Het is de nieuwe geworden!

Kaboom

MF'er
1 jul 2001
144
0
Enige tijd geleden plaatste ik een bericht met de vraag of ik een nieuwe motor zou kopen of een nieuw model met een oude (perfecte) "schil"

http://www.motor-forum.nl/forum/topic.php?id=5279 (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.motor-forum.nl/forum/topic.php?id=5279)

Welnu dank zij uw meningen en sdviezen heb ik een zeer goed beeld gekregen over wat uiteindelijk de beste keuze was. Gewoon spikkie splinter nuevo(suz.gsx1300). En....... hij rijdt fantasties. FF inrijden nog en dan kan ik weer wat snelheid gaan maken. Ik wilde alleen weten of er iemand ervaring heeft met het volgende probleem:
Aan de zijkanten van de tank van mijn vorige motor ontstonden er doffe plekken van mijn kieen(leerpak). is dit te voorkomen door stickers?(carbon, net als zo'n sticker van af je zadel richting tankdop) of kun je deze plekken er uit poetsen?, of is er iets anders :?
 
Lekker hoor, mooie fiets ! Van harte ermee, veel plezier ermee.
Over die doffe plekker , is al aan orde geweest, ..ff zoeken.
 
ik zoek, en zoek, en zoek, maaruh niet echt iets vinden!
 
Deze is het volgens mij
http://www.motor-forum.nl/forum/topic.php?id=5717 (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.motor-forum.nl/forum/topic.php?id=5717)

alleen het is allemaal een beetje para dus je kan hem niet openen :? :?
 
In vorig topic las ik dat een oplossing zou zijn om van die doorzichtige boekkaftplastic die plakt te gebruiken.
 
Ik heb dus transparant boekfolie genomen en met een ovale dekschaal 2 x een (ovale) sticker uitgesneden.... perfecto !!!!
dank voor de sugesties :}
 
Fotootje.... en zomet1 enn piccie met de folie op de tank.
:] :] :] :] :] :] lekker weer trouwens op dit moment

Bijlage: http://files.motor-forum.nl/forum/download_document/2632/1885bdca5e9bf39a8d81695ee1a8ee37 (Mvc-003s.jpg)​
 
En 1tje met de folie

Bijlage: http://files.motor-forum.nl/forum/download_document/2633/8f362687e0b9c87c4e88da0d75eaeb6e (Mvc-001s.jpg)​
 
je kunt natuurlijk ook gewoon de knieen niet zo angstig in de tank drukken als je een keer iets harder gaat, hehe

vanddag een richting sauerland gereden en maar liefts 4 keer geflitst, misschien wel vaker maar dan ongemerkt, maar goed dat die duitsers van de voorkant flitsen, maar wel lekker toeren daar in het sauerland. volgende keer een lang weekend.
 
En 1tje met de folie
misc.php

Is dat niet een beetje overdreven :? Kheb er laatst eentje met grote carbonstickers zien rijden |(
 
khad geen idee hoe het eruit moest zien, dus expirimenteren dan maar. een voordeel van dit folie is wel dat het er gemakelijk vanaf gaat zonder plakresten e.d.
Voor mij voldoen ze prima aan mijn wensen, en als ze te groot zijn... jammer dan. ;)
 
Een motorfiets is toch gewoon een gebruiksvoorwerp :? Krasjes en/of doffe plekken horen er gewoon bij vind ik. Maar ja, dat zal wel aan mij liggen.
 
Gefeliciteerd! Ik gebruik ook boekenfolie. Tip voor het eraf halen: gebruik een fohn. Daarna een beetje poetsen met wasbenzine om de lijmresten weg te halen en de tank is weer als nieuw.
 
Zal je d'r niet gelijk een andere uitlaat op monteren, schijnt dat je bij die apparaten nogal wat vermogen te weinig hebt :9
 
Gefeliciteerd! Ik gebruik ook boekenfolie. Tip voor het eraf halen: gebruik een fohn. Daarna een beetje poetsen met wasbenzine om de lijmresten weg te halen en de tank is weer als nieuw.

En met regen? Gaat het er dan niet af? Had een keer zoiets gedaan voor een routebeschrijving op de tank, maar in een regenbui was ik de weg kwijt...
 
Terug
Bovenaan Onderaan