Het MT-07 Tracer topic - deel I

Rutgerb700

Rookie
17 sep 2019
1
0
Goedemorgen,

In dit topic lees ik dat een aantal mensen een Givi Bar hebben aangeschaft die achter het windscherm gemonteerd is. Nu ben ik al even opzoek naar een oplossing voor de telefoon (als GPS). Omdat ik niet de langste ben (Net onder de 1.80) is de bar bij het stuur geen doen omdat ik dan te veel met me hoofd naar beneden moet draaien waardoor ik de weg niet meer in de gaten kan houden. Andere oplossingen paste net niet of werd koppel op koppel stukje wat A een godsvermogen zou kosten en B er niet uit ziet. Ik heb de bar denk gevonden: FB2130 maar ik zoek ook nog naar de een houder en hoesje die op de bar gemonteerd kunnen worden (universeel i.v.m. meerdere telefoons). Iemand Tips? Ook ben ik benieuwd of de bar achter de originele windscherm geplaatst kan worden of dat je een andere moet monteren. Alvast bedankt voor de reactie/tips.
 

Iv00w

Rookie
19 feb 2019
29
1
Iemand Tips? Ook ben ik benieuwd of de bar achter de originele windscherm geplaatst kan worden of dat je een andere moet monteren. Alvast bedankt voor de reactie/tips.
De FB2130 is inderdaad de bar. Met alles wat daar bij zit, kun je hem achter het standaard en aftermarket windschermen monteren. Er zit een langere bout bij, die gaat door het windscherm, de montage voor de bar, en in de bevestiging op de motor.

Volgens mij wordt het wel snel vrij prijzig om een koppelstuk en een hoesje die er op passen te kopen. Ook denk ik niet dat er veel echte universele houders zijn. De meeste gaan toch uit van een inch maat.

Als je op zoek bent naar een oplossing puur voor navigatie, kan ik ook de laatste TomTom Rider generatie zeker aanraden. Is natuurlijk wel een compleet andere prijsklasse dan een telefoonhoesje, maar ik ben er dik tevreden mee.

Zie mijn post hier voor een foto!
 

phantombleu

Rookie
21 apr 2019
7
1
Dat is een mooiere steun dan dat fabriekje van mij, gelijk twee besteld bij Cosmo.
1 voor mij en 1 voor mijn vrouw, bedankt voor de tip 👍
 
  • Like
Waarderingen: Mens

MichelS

Die hard MF'er
2 jul 2007
748
133
Altijd wel een beetje dubbel, heb je net een nieuwe brommert aangeschaft, komt er een nieuw model en dat "veroudert" jouw fiets direct.
 

Mens

MF veteraan
Donateur
13 jan 2011
9.154
1.691
Als ik heel eerlijk ben: ik ben helemaal nog niet overtuigd van het nieuwe design. Misschien vind ik die neus straks in het echt mooier, maar vooralsnog vind ik het oude model beter.

Als je de ruit niet mooi vindt: ermax heeft wel een aardige ( donkere) ruit voor de tracer.